Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Noc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ja chyba jak każdy, w wakacje pozwalam sobie posiedzieć w nocy tak długo, jak długo mam ochotę {do 2-3 w nocy} a w roku szkolnym z przymusu ograniczam się do 23-24 Wink
Heh ja jestem straasznym spiochem dlatego zeby wstac o przyzwoitej porze musze sie wczesniej polozyc lulu..

w roku szkolnym o 23- i tak zawsze sie spozniam do szkoly na 8 =/
na wakacjach o 1- i tak zawsze wstaje o 13 =/

Dzis jeno wczesnie wstalem.. Cholerni sasiedzi.. robic remont o 11 rano?! Przeca niektorzy jeszcze spia.. =[[
11 rano??!!
Toż to jeszcze środek nocy!!! Hamstwo się szerzy nie dać przyzwoitym ludziom pospac do tej 13 - 14!!!
No wlasnie! Ale nic nie zrobisz ze buractwo nad toba mieszka Sad Crying or Very Sad
Jak nic??
Ja bym ima za to jakis Sajgon urządził!!!
Nie dają spać? To jest zamach na konstytucyjny przywilej i kara musi być!!
Hyh.. Canibal Corpse o 3 nad ranem moze byc? Big Grin
Może... Angry
Widze, że nie tylko ja mam takich sąsiadów nad sobą. Moje mendy z góry non stop coś wiercą, przenoszą ...ech... szkoda słów...

A co do godziny 11, to fakt - śrdoek nocy Wink
rok szkolny 23-24
wakacje 2-3 8)
W wakacje to się chodzi spać różnie, między 24, a 3-4. Ale głównie schodzi tyle z czytaniem, a nie siedzeniem przed kompem, chyba że jest coś ważnego.

Rok szkolny to tak 23-1 w zależności od ułożenia godzin w szkole i ilości nauki =P
wakacje: 00.00-00.30
szkoła: 23.00-00.00

Arion

Jestem nocnym typem człowieka, kocham noc - w noc lepiej mi się tłumaczy, rysuje, robi grafiki, słucha muzyki, bawi ze znajomymi... Noc jest piękna, cicha i tajemnicza.
Gwiazdy, księżyc, nocna muzyka... Ech Smile Zawsze skłania mnie do, czasem nazbyt dużej, otwartości. Kocham noc. Ale dzień również.

No i na noc ożywam Smile Potrafię spać przez trzy dni 5 godzin (w sumie), żyjąc na pełnych obrotach i szlajać się jak zombie do południa, ale potem im później, tym bardziej się rozbudzam Smile
noc jest najlepszą porą na wszystko Big Grin
w roku szolnym na nauke ateraz na różne inne żeczy
no więc w roku szkolnym to tak 24 - 2
teraz podobnie Big Grin
ale ja się nie stety nie moge wyspać musze zawsze rano wstawać Sad

Arion

Też to przerabiam ;]
Co wieczór obiecuję sobie, że się wyśpię, że położę się wcześniej... Nie wychodzi ^^;

Tak mi się przypomniało...

"Gdy noc jedyną kobietą jest
Jej tylko dotykać chcesz
Ostatnią już, której wierzysz"

I już tylko noc - Closterkeller

Jedna z moich ulubionych piosenek tej grupy... mrrry... ;}
W moim życiu od lat nie istnieją takie kategorie jak dzien i noc. Ponieważ wciąż żyję w biegu czas mego odpoczynku nie jest uwarunkowany ruchem ziemi wokół własnej osi....
Poza tym o 3 zamiast siedzieć przewd kompem można robić wiele ciekawszych rzeczy... Smile

Jednakoż zauważyłem w sobie tendencję do wzrostu kreatywności myślenia i działania w godzinach od 22 do 6 rano
Stron: 1 2 3 4 5