Bardzo lubię panów z Ani Mru Mru. Można się naprawdę pośmiać. Moim ulubionym kabaretem jest Tofik

taki on prawdziwy
Czekam na opinie wielmożnych userów

true, true, tofik jest niczego sobie

, dobry jest też skecz z lalką. u mnie Ani Mru Mru jest w rankingu kabaretów na 3 miejscu, wyprzedza ich Potem i Tey, szkoda tylko że już nieistnieją
Kabaret Ani Mru Mru, są naprawde dobrzy najlepszy skecz to Viva LA France

, ale i tak nic nie przebije Teamu Smoleń and Laskowiak!
Nie no! The best jest" W chińskiej resteuracji"!!!
- O kutwa!
- Chińska dupa ale robiona pod Radomiem!
- Nie, nie z kota to my robimy kisiel i ciastka!

NIE!! The best z Ani mru mru jest:
-Viva Levative
-No no Viva Laksygen
-Ja Laksygen is boon!!

Jeszcze
- Viva Maria Słodowska - Curie!!

Yeah! Ani Mru Mru jest boskie ale.. cholera malo maja tych skeczy.. Wszystkie slyszalem po 14 razy przynajmniej =/ Najlepszy to chyba 'W chinskiej restauracji'
A z innych kabaretow: Potem, Tey, Grzegorz Halama Oklasky, Kabaret Moralnego Niepokoju i stare skecze Konia Polskiego..
O tak

Ani Mru Mru są świetni :] IMHO najlepsze skecze to "W chińskiej restauracji", "Viva La France" i "Randka w ciemno"

A z innych kabaretów świetne są również Kabaret Moralnego Niepokoju ("Krzyżówka"

) i niestety, nieistniejący już kabaret TEY...
Kabaret Ani Mru Mru wymiata

Tofik, Chinska restauracja i ta dmuchana qkielka rzadza! Poza tym faje skecze maja jeszcze Kabaret Limo, Kabaret Moralnego Niepokoju (zezarty kotlet rzadzi!)
No Tofik jest fenomenalny!

Oprocz Ani Mru Mru jeszcze Łowcy. B są dobrzy

Ale Ani Mru Mru rządzi i zupka z Radomia (moje rodzinne miasto

)
Tofik,restauracja chińska,ale nikt tu nie wspomniał o starszych skeczach z otwarciem supermarketu i emerytami na ławce.

Otwarcie supermarketu... to jest chyba jeden z najlepszych skeczy jakie widziałem, nie tylko w wykonaniu Ani Mru Mru, ale także innych kabaretów =]
Tak, kabaret jest po prostu genialny... Kiedys wystepował niedaleko mojej miejscowośći (19km), do dzisiaj załuje, ze nie pojechałem sie pośmiać, bo naprawde jest z czego. Jak czasami telewizje ogladam, to widząć "Ani Mru Mru" umieram ze smiechu...
Ani mru mur są the best.. a chińska diupa jest świetna.. wogole chlopaki maja niesamowite pomysły... u mnie na pierwszym miejscu jest skecz "porodówka" "ale!...ale!"