Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ani Mru Mras :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Bardzo lubię panów z Ani Mru Mru. Można się naprawdę pośmiać. Moim ulubionym kabaretem jest Tofik Big Grin taki on prawdziwy Tongue

Czekam na opinie wielmożnych userów Smile
true, true, tofik jest niczego sobie Smile , dobry jest też skecz z lalką. u mnie Ani Mru Mru jest w rankingu kabaretów na 3 miejscu, wyprzedza ich Potem i Tey, szkoda tylko że już nieistnieją
Kabaret Ani Mru Mru, są naprawde dobrzy najlepszy skecz to Viva LA France Big Grin , ale i tak nic nie przebije Teamu Smoleń and Laskowiak!
Nie no! The best jest" W chińskiej resteuracji"!!!
- O kutwa!
- Chińska dupa ale robiona pod Radomiem!
- Nie, nie z kota to my robimy kisiel i ciastka!

Laughing Laughing Laughing
NIE!! The best z Ani mru mru jest:
-Viva Levative
-No no Viva Laksygen
-Ja Laksygen is boon!!

Laughing
Jeszcze
- Viva Maria Słodowska - Curie!! Angry
Yeah! Ani Mru Mru jest boskie ale.. cholera malo maja tych skeczy.. Wszystkie slyszalem po 14 razy przynajmniej =/ Najlepszy to chyba 'W chinskiej restauracji'

A z innych kabaretow: Potem, Tey, Grzegorz Halama Oklasky, Kabaret Moralnego Niepokoju i stare skecze Konia Polskiego..
O tak Smile Ani Mru Mru są świetni :] IMHO najlepsze skecze to "W chińskiej restauracji", "Viva La France" i "Randka w ciemno" Big Grin A z innych kabaretów świetne są również Kabaret Moralnego Niepokoju ("Krzyżówka" Wink ) i niestety, nieistniejący już kabaret TEY...
Kabaret Ani Mru Mru wymiata Big Grin Tofik, Chinska restauracja i ta dmuchana qkielka rzadza! Poza tym faje skecze maja jeszcze Kabaret Limo, Kabaret Moralnego Niepokoju (zezarty kotlet rzadzi!)
No Tofik jest fenomenalny! Smile Oprocz Ani Mru Mru jeszcze Łowcy. B są dobrzy Big Grin Ale Ani Mru Mru rządzi i zupka z Radomia (moje rodzinne miasto Wink )
Tofik,restauracja chińska,ale nikt tu nie wspomniał o starszych skeczach z otwarciem supermarketu i emerytami na ławce. Laughing
Otwarcie supermarketu... to jest chyba jeden z najlepszych skeczy jakie widziałem, nie tylko w wykonaniu Ani Mru Mru, ale także innych kabaretów =]

SML

Tak, kabaret jest po prostu genialny... Kiedys wystepował niedaleko mojej miejscowośći (19km), do dzisiaj załuje, ze nie pojechałem sie pośmiać, bo naprawde jest z czego. Jak czasami telewizje ogladam, to widząć "Ani Mru Mru" umieram ze smiechu...
Ani mru mur są the best.. a chińska diupa jest świetna.. wogole chlopaki maja niesamowite pomysły... u mnie na pierwszym miejscu jest skecz "porodówka" "ale!...ale!" Tongue
VIVA LA FRANCE!!
Stron: 1 2