Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ani Mru Mras :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tak... Ani Mru Mru są świetni. Wie o tym moja rodzinka również i mój chomik - Toffik.
Wymieniliście skecze "Mruczków", a co z piosenkami? Wystarczy chociażby "Let's go! Na tańce...":

"(...)Brat przesiedział w Stanach prawie osiem lat,
Gdzieś w Teksasie na wieżowcach azbest kładł(...)"

"Golf" też jest niezły, no i "Porodówka".

Kabaret Moralnego Niepokoju mają swój program, ale żadko oglądam. Ze skeczy warto obejrzeć "Bibliotekę" i ten o ławce przed blokiem.
Kabaret Jednego Mima... Tongue
Hehe.. a w moim miescie 18tego bedzie kabareton z udzialem Ani Mru Mru i Macka Stuhra... =]]]] Mmm.. =)
No to sru po bilet Tongue Stuhr jest tez boski Big Grin a jaki ladny... Tongue
Ej macie może jakieś linki, skąd można ściągnąć parę skeczy Ani Mru Mru?
ftp://sunsite.icm.edu.pl/site/kabaret/

w tym ftpie jest duuzo kabaretow, polecam Smile
O tak....nawiązując do tematu:TO ZAJEBISTY KABARET!!!!
to prawda- sa swietni, na kompie mam pelno ich skeczy i wiele innych zreszta
Ten kabaret byl u nas w miescie nawet ale ja nie poszlam Crying or Very Sad akurat wykupili wszystkie bilety Crying or Very Sad Crying or Very Sad
nieźli są, trzeba przyznać Big Grin Ale i tak powala Tofik i otwarcie supermarketu... no i bar chiński Big Grin
Ani Mru Mru to najlepsza współczesna grupa kabaretowa jaką znam. Numery z Tofikiem, chińską restauracją i supermarketem oglądałem dziesiątki razy i zawsze mnie to rozwalało Laughing No i piosenki o wiadrze do połknięcia, rolniku... Big Grin
Mnie najbardziej śmieszy jednak 'Golf' Big Grin
"Sir Black?! W golfa? Jak on może grać w golfa?!! Przecież on jest totalnie głuchy! (...) Narozrabiał i głuchego udaje!"
Albo 'Bank nasienia' Angry
Mnie się podoba taki ich cytat: "Może być -w końcu nie sztuka grać na nastrojonej" jak to powiedziałem jeden z braci Wójcik, testując gitarę. Big Grin
To motto wiekszosci nastoletnich muzykow.. Wink
Dżemik napisał(a):To motto wiekszosci nastoletnich muzykow.. Wink

W tym moje Big Grin
Stron: 1 2