Ateny, Ateny
Jak narazie 2 srebrne dla Otylii
Większość szans na inne medale "poszła się kochać" jak to łądnie ujął kiedyś Acrid
No ale trzymam kciuki za naszych rodaków. Obyśmy tylko nie skończyli na tych dwóch srebrnych...
Ech, oby...
Wrzucajcie tu newsy jeśli Wam się chce, bo ja ani telewizji nie oglądam, ani nie słucham radia, więc nic nie wiem ^^;
troche więcej wiary w naszych Prisca
w końcu Polak potrafi...

Blee.. Igrzyska.. Nuuudyy.. nie wiem jak ktos moze sie pasjonowac takimi sportami..
Btw: Olimpiada to okres miedzy igrzyskami.. =P A to co teraz odbywa sie w Atenach to Igrzyska Olimpijskie.. =P

Nie mozna spac na historii

Dzisiaj nasz "dżudok" przegrał walke z Ukraińcem o finał. Najgorsze jest to że był lepszy, praktycznie cały czas nim rzucał. A ten psi podmiot w ostatniej sekundzie go wyciulał i wygrał. I gdzie tu sprawiedliwość.
Na szczęście Ukrainiec dostał baty w finale, Grek rzucał nim jeszcze bardziej niż nasz Polak. No i tym razem przegrał - aż miło było popatrzeć.
Nasz niestety zajął 5 miejsce... echh...
Teraz licze na Korzeńiowskiego...
Cytat:Blee.. Igrzyska.. Nuuudyy.. nie wiem jak ktos moze sie pasjonowac takimi sportami..
Btw: Olimpiada to okres miedzy igrzyskami.. =P A to co teraz odbywa sie w Atenach to Igrzyska Olimpijskie.. =P
Nie mozna spac na historii 
eee... czepiasz się...
poza tym nie masz do końca racji... no ale ...
Jasne ze sie czepiam.. upierdliwosc to moja cecha wrodzona.. =)
Wyglada na to ze medale zdobeda tylko Korzeniowski i Jedrzejczak.. No i moze przez przypadek siatkarzom dobrze pojdzie?
Ja tam na siatkarzy nie licze... zawsze coś pieprzą jak im dobrze idzie...
A ja tam bym sobie pływanie synchroniczne pooglądała (nie wiem tylko czy jest, wybaczcie brak oorientacji

) i szermierkę, ale ta z kolei już chyba była... -__-;
Siatkarze wlasnie przegrali z grekami, 3-1, pewnie, co po niektorzy sie ciesza
Jutro Otylia ma final 200m, miejmy nadzieje ze znow pojdzie jej wysmienicie

Ja liczę na Otylię i Roberta Korzeniowskiego.
Prisca napisał(a):Ja tam na siatkarzy nie licze... zawsze coś pieprzą jak im dobrze idzie...
No i spieprzyli: Polska - Grecja 1:3. Po pierwszym secie wygranym staneli jak wryci. Zero zagrywki, zero bloku, marny atak ;/ I jeszcze najgorszy według mnie nasz zawodnik, czyli P. Gabrych.
A w pływaniu również pech. Paulina Barzycka na 200m kraulem 4 miejsce oraz Paweł Korzeniowski również na 200m tyle, że delfinem ukończył wyścig na tej samej pozycji co nasza pływaczka. Ehhh... a było już tak blisko medalu.
No ale cóż, może jutro będzie lepiej. Trzymajmy kciuki za naszą Otylię, która popłynie w finale na 200m delfinem, czylio swojej koronnej konkurencji =]
Acrid napisał(a):pewnie, co po niektorzy sie ciesza 
Yyyy ale tu nie chodzi o mnie, co nie???
A btw. wiedziałam, że spieprzą !!!
Dzisiejszy dzień dla Polaków jest pechowy, niech już się skończy.
No Korzeniowski, Jędrzejczak, ale zobaczymy jak tam pójdzie naszym kajakarzom i łuczniczce ...
dopisek: łuczniczce nie poszło ....
Brawo Sylwia Gruchała!!!!!!!!!

kochamy Cię!!!

No i łuczniczka niestety odpadła, Sylwia Gruchała we florecie będzie walczyć o 3 miejsce po porażce z Włoszką, ehhh...
Trzymajmy kciuki za Otylię !!! =D