Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Igrzyska
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Mamy złotoooooooo !!!!!!!!!

Bravo Otylia Big Grin
wiedziałem że na nasz panie możemy liczyć Surprised buziaczki dla Otylii Smile
gannon napisał(a):buziaczki dla Otylii Smile

No ba ^^

Poswiece sie i zacaluje ja za cale forum Big Grin
Zreszta Sylwia, tez niczego sobie, tylko zmeczona troszke, powinien ja ktos zrelaksowac Big Grin
No mam nadzieję, że Korzeniowski też pokaże klasę, noo i po cichu licze na kajakarzy....

Arion

A ja szermierki nie obejrzałam ><;

Ale z Otylii jestem dumna! Polka potrafi! Laughing
Arion napisał(a):Ale z Otylii jestem dumna! Polka potrafi! Laughing

Jak narazie tylko Polki, panowie się nie popisali. Ale jeszcze troche czasu im zostało.

Echh... w Sydney było 14 medali, a teraz jak bedzie 6 to będzie fajnie...

btw. miło było posłuchać dzisiaj "Mazurka Dąbrowskiego" w Atenach Wink
No i siatkarze udowodnili wkońcu na co ich stać! ;/ Taka porażka przejdzie do historii.

Polska - Francja = 0:3 (15:25 ; 18:25, 17:25)

Najlepszy z tego wszystkiego był tekst naszego komentatora P. Dembowskiego: "No jak się na nich patrzy, to po prostu krew zalewa" Laughing

Teraz liczymy na naszych wioślarzy i wioślarki (w sumie 4 załogi w finałach) oraz na Pawła Korzeniowskiego i Bartosza Kizierowskiego. Chyba nikogo nie pominałem? =]
siatkarze odpierdolili pikny wręcz mecz
Trochę spóźnione, ale zawsze Wink Gratulacje dla Otylii i Sylwii Smile
A szanse na medale są duże, wioślarze i wioślarki pokazali klasę i niebawem zobaczymy ich w finałach Smile Poza tym liczę na Roberta Korzeniowskiego Smile

Meczu naszych siatkarzy z Francuzami nie będę komentować....
Jezu... tak to spier***** ...

Tak - Polak potrafi...

No i zgadzam się z powyzszymi wpisami ;]
Niestety Paweł Korzeniowski nie dostał sie do finału, ale niewiele zabrakło-miał 9 czas...Eh...
Kurde, ręce opadają jak patrzę na to wszystko...
Miał chłopak pecha... Mimo to nie tracę nadziei na medale dla Polski Smile Liczę i tzymam kciuki za naszych wioślarzy i woślarki, a także za Kusznierewicza i Agatę Wróbel ;] Bądźmy dobrej myśli ;]
Baaardzo pechowy dzień dzisiaj mamy dla polskich sportowców ;/ Oby takich nigdy więcej.

Renata Mauer-Różańska - obrończyni złotego medalu z Sydney - dopiero 17, a Szymon Ziółkowski nie zakfalifikował się do finału.

Odpadł też nasz ostatni judoka, który przegrał z Chińczykiem.
No i mamy braz. Pierwszy mężczyzna, który zdobył dla nas medal. Mateusz Kusznierewicz Wink

No to mamy już 5 medali Tongue

Musze przyznać, że troche mnie podniósł na duchu Wink
Stron: 1 2 3 4 5