Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Eternal Mist
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Headless cadaver pod wzgledem kretynizmu rzadzi i dzieli jak dla mnie Laughing
Headless cadaver napisał(a):
Książę napisał(a):
Headless cadaver napisał(a):Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania techno
JA PIERDOLĘ! To najgłupsza rzecz jaką przeczytałem! DO KĄTA TŁUMOKU!

Jak to było? "uzasadnij albo giń!"

A Fenriz nie był dj ? a tak btw to co w tym złego co robi prywatnie ? jak dla mnie to poprawia jego wizerunek w moich oczach. Że po za pracą jest normalnym facetem a nie leśnym trollem.
No właśnie nic złego. Ale oczywiście zawsze znajdą się te true grim norwegian leśne trolle, stawiające krzyżyk na kapeli za ten czy inny pierdół.
Kończ waść...
Headless, weź wrzuć tu swoje zdjęcie
darkthrone najleszy bm 2 fali tworzyl i tak zostanie.przynajmniej imho.

p.s.

o kurwa ale sie wstydze , ale nikogo nie zajebalem....Headless, ty w ogole czytalej posty me wyzej?? :?
Żaden ze mnei autorytet w tej kwestii ,ale wyraże swoje zdanie na ten temat.

Z tego co wiem to w dużym stopniu w BM chodzi o tzw. indywidualność i wolność (jak to powiedział Ghall Satan = Freedom ,cokolwiek by to znaczyło w jego ustach Tongue) i raczej każdy powinien go interpretować na własny sposób bo tylko jedno prawidłowe przesłanie raczej kłóci się z wcześniejszą tezą.

A inną bajką jest to ,że 95 % kapel to kolesie którzy póxniej siadają do kolacji wigilijnej z rodzinką mimo ,że wcześniej pluli na katoli. Nic do tego nie mam, niech się przyznają ,że to wszystko to image sceniczny i ogolnie jeden wielki cyrk (jak to m.in Venom zrobił) i wtedy pełen szacun dla nich (mimo ,że IMO to już nie jest wtedy BM tylko "BM") maja taki imaż i może mi się on najwyżej nie podobać i nikt nie bedzie tego rozważał w innych aspektach. Ale jak ktos w wywiadach pierdoli jakim to jest mizantropem i jaki BM ma wplyw na jego życie i jak to żyje bezkompromisów ,a później popierdala z dzieckiem do chrztu, to niech się pierdoli. Przedewszystkim niech kurwa to będzie szczere.

A DT jest bezkonkurencyjny, choć chłopaki dorośleli i nabrali do tego wszystkiego dystansu mocno o czym świadczą ostatnie albumy ,które zresztą różnie przez ludzi są odbierane z różnych względów.

Zresztą i tak w tym wszystkim chodzi o to by poruchać :].

I najbardziej mnie wkurwia ,jak ktoś slucha BM gdzie śpiewa się o mordowaniu poulacji ludzkiej i ogolnym armaggedonie i nienawiści do ludzkości, a jak już np. ktoś napsize w tekstach ,ze nie nawidzi azjatów\murzynów\żydów to już jest beee. I gdzie tu szatan ?
Jak ja uwielbiam te ideologiczne dyskusje o blek metalu.
Sobota napisał(a):Zresztą i tak w tym wszystkim chodzi o to by poruchać
[Obrazek: 71902277vs0.jpg]
Książę napisał(a):Headless, weź wrzuć tu swoje zdjęcie

Ależ prosze
[Obrazek: fbi.jpg]
Ale zrobiliscie offtopa popaprańcy he he.Spojżcie na nazwe tematu.
^ mało widziałeś
Krzychun napisał(a):Jak ja uwielbiam te ideologiczne dyskusje o blek metalu.

Black Metal bez jakiegokolwiek wsparcia ideologicznego (jakie ono by nie było) no nie BM tylko "blek metal". IMO.
No wiesz. "Przesłanie" i "ideologia" to jest ostatnia rzecz jakiej szukam w muzyce. Dlatego tak mnie to śmieszy.
^ wiesz ja też nie szukam w muzyce ideologii ,co nie zmienia faktu ,ze blek metal bez niej nie jest tym samym co z nią Tongue.
Stron: 1 2 3 4 5