05-04-2006, 09:23 PM
05-04-2006, 09:26 PM
Czekać możesz drogi Panie,ale doczekać się nie doczekasz,hehe.
05-04-2006, 09:29 PM
-Rene- napisał(a):Panowie,bez urazy ale macie zjebany gust,ot co.Uzasadnij
05-04-2006, 09:30 PM
-Rene- napisał(a):Czekać możesz drogi Panie,ale doczekać się nie doczekasz,hehe.
To się jeszcze okaże... nie ugniesz się przed potęgą stali i drewnianych... ekhm... mieczy

05-04-2006, 09:37 PM
Uzasadniam:
Podobają się Wam wygłaskane laleczki,z lekka plastiki,nie szczędzące sobie ton kosmetyków,pozujące na jakieś super dupy.Żeby nie było,podam swój typ aktorki.Hmm..niech będzie zatem Meg Ryan,albo Nicole Kidman.Widywałam ładniejsze ale żadna nie przychodzi mi teraz do głowy.Jak jakaś odwiedzi mój czerep,dam znać.
Edit:
Podobają się Wam wygłaskane laleczki,z lekka plastiki,nie szczędzące sobie ton kosmetyków,pozujące na jakieś super dupy.Żeby nie było,podam swój typ aktorki.Hmm..niech będzie zatem Meg Ryan,albo Nicole Kidman.Widywałam ładniejsze ale żadna nie przychodzi mi teraz do głowy.Jak jakaś odwiedzi mój czerep,dam znać.
Edit:
MaFFej napisał(a):To się jeszcze okaże... nie ugniesz się przed potęgą stali i drewnianych... ekhm... mieczy Rolling EyesWłaśnie dlatego nigdy nie dam foty na forum.Boję się zemsty wszebąda.W końcu i mnie obiecał wpierdol.
05-04-2006, 09:43 PM
-Rene- napisał(a):Uzasadniam:Sęk w tym ze Nicole Kidman i Meg Ryan tez nie szczędzą kosmetyków:> Temat jest poza tym o ładnych aktorkach a ladne niekoniecznie znaczy dobre

05-04-2006, 09:43 PM
Nie no... wiadomo.. aktorka filmowa jak aktorka filmowa - kilo makijażu i zastępy stylistów obok, to oczywiste. I tak najlepsze dziewoje po naszych ulicach biegają, te co nie przesadzają z paintingiem i krótkością spódniczki. Ot, zwykłe zadbane przedstawicielki płci piękniej.
Zawsze możesz dać mi na priva moja droga
.

-Rene- napisał(a):Właśnie dlatego nigdy nie dam foty na forum.Boję się zemsty wszebąda.W końcu i mnie obiecał wpierdol.
Zawsze możesz dać mi na priva moja droga

05-04-2006, 09:49 PM
No tak,mejkap mejkapem,ale sęk w tym,że moje kandydatki nie pozują na sex bomby.Są to typowe reprezentantki takiego naturalnego,wręcz dziewczęcego stylu.
Maffej napisał(a):Zawsze możesz na priva moja drogaAniołku,kocham słowo 'możesz' bo nie ma w nim za grosz z 'musisz'.Pozatym,jeśli masz ochotę na poznanie mojej twarzyczki zapytaj o relację Vomita,On miał okazję widzieć mnie żywą,nie przysłonioną zasłonką monitora,hehe..
05-04-2006, 09:53 PM
-Rene- napisał(a):Są to typowe reprezentantki takiego naturalnego,wręcz dziewczęcego stylu.
Szczerze to takie najbardziej lubimy

-Rene- napisał(a):Aniołku,kocham słowo 'możesz' bo nie ma w nim za grosz z 'musisz'.
Zacząłem uprzejmie... to dopiero początek kochana

05-04-2006, 09:56 PM
MaFFej napisał(a):Zacząłem uprzejmie... to dopiero początek kochanaTo mniej więcej tak jakbyś do diabła powiedział 'na chvj ci te rogi bracie'
![]()
.

05-04-2006, 09:57 PM
Cytat:On miał okazję widzieć mnie żywą,nie przysłonioną zasłonką monitora,hehe.
Nie no, nie poznaję, wychodzę ze zdumienia wręcz rzec by należało jakim prawem nie padło w zaznaczonym miejscu 'miał zaszczyt'.

05-04-2006, 09:59 PM
Vomitor napisał(a):Nie no, nie poznaję, wychodzę ze zdumienia wręcz rzec by należało jakim prawem nie padło w zaznaczonym miejscu 'miał zaszczyt'.No dobra,to teraz masz okazję powiedzieć tym niedowiarkom,jaka jestem śliczna,mądra i w ogóle ach i och.Śmiało Vomitorze,bez zbędnej krępacji ; ).
05-04-2006, 10:01 PM
-Rene- napisał(a):No dobra,to teraz masz okazję powiedzieć tym niedowiarkom,jaka jestem śliczna,mądra i w ogóle ach i och.Śmiało Vomitorze,bez zbędnej krępacji ; ).
Ależ zaiste powyższe aksjomatem jest podobnie jak fakt, że w plejadzie cnót powyższych ustępować jest Ci dane jeno jednej osobie na świecie

05-04-2006, 10:04 PM
Tak tak,wiem,Tobie podobno,ale przecież rozmawiamy o kobietach i kobiecej urodzie.
05-04-2006, 10:06 PM
Czy my czegoś ważnego o Vomitorze nie wiemy przypadkiem?