Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najładniejsza aktorka...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Scully napisał(a):Gillian Anderson, nie inaczej!
:? Question Evil or Very Mad Mad :!: (w tłumaczeniu i co jeszcze?)
Slayerd napisał(a):i co jeszcze?
i jeszcze jej piękne rude włosy ;P
- Natalie Portman
- Lucy Liu
- Ziyi Zhang
Penelope Cruzzz
Krystyna Feldman 8)
statekx napisał(a):Krystyna Feldman 8)
jasne Tongue moze z 50 lat temu Big Grin
Taa, szczególnie sexy wyglądała w roli Nikifora Tongue

Hm, wg mnie to Nicole Kidman
1. Angelina Jolie i pozniej dlugo, dlugo nikt...
wogole wchodzac do tego tematu myslalam, ze jakies 80% ludu ja wymieni, a tu cichutko ;F

2. Liv Tyler
3. Agnieszka Wlodarczyk
4. Ziyi Zhang - ostatnio jestem nia zafascynowana
Jestem swiezo po Sin City i utwierdzilem sie jedynie w swoim przekonaniu , ze jedna z najladniejszych aktorek jest Jessica Alba.
Oczywiscie nie ma sensu uzasadniac dlaczego akurat ona... kobieta - rzecz gustu. ; ]
Poltergeist napisał(a):Jestem swiezo po Sin City i utwierdzilem sie jedynie w swoim przekonaniu , ze jedna z najladniejszych aktorek jest Jessica Alba.
Oczywiscie nie ma sensu uzasadniac dlaczego akurat ona... kobieta - rzecz gustu. ; ]
ja to stwierdziłem po "Dark Angel" na TV4... A jakie tgam fajne skórzane ciuszki nosi... hmhmhmmmm Angry
a ja zupelnie zapomnialam o mojej bogini, ktora jest jeszcze duzo wyzej nad Angelina - Marilyn Monroe!!! ;D
1. Charlize Theron
2. Charlize Theron
3. Charlize Theron

Big Grin
Kasia Figura... jakieś 20 lat temu Smile
Sandra Bullock
Brzydka nie jest, fajny ma charakter i lubie praktycznie wszystki filmy z nia Big Grin
Blood napisał(a):Sandra Bullock
Brzydka nie jest, fajny ma charakter i lubie praktycznie wszystki filmy z nia Big Grin

Confusedhock: Znasz ją osobiście? No no...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17