Debilna Osada, po 15 minutach zansęłam i ponoć chrapałam w kinie na całego
film mi sie podobal- ciekawe studium ludzkiej psychiki, swietna rola Brody'ego
tragedia
tyle reklam na nic
taki pomysł zmarnowany
motyw kiedy ta niewidoma wychodiz z lasu i widać dzisiejszą cywilizację rozpierdolił mnie całkowicie
cała ta historia o ucieczce w las jest straaaaszny
Film nie był zły, momentami nudny, ale jak wychodziłem z kina moje sumienie mówiło mi "Nieźle cię zrobili w konia"

. Nie spodziewałem
się aż TAKIEGO zakończenia (odrobinę przesadzone wg. mnie

)
Bardziej żałosnego filmu..tak przereklamowanego nie widziałam...
Molly: a Jurassic Park ?

...wilk_fenriz...wiesz kiedyś to mi się nawet ten filmik podobał ... ale modda byłam i goopia ... teraz mnie taki typ filmów nie bawi w ogóle

Hmmmm... mi tam się ten film podobał...
caly film byl wg mnie za ciemny i malo bylo widac, a poza tym ciagla zmiana watku
-jest cos/ktos w lesie
-nie ma czegos/kogos w lesie
-jest cos/ktos w lesie
-nie ma czegos/kogos w lesie
to mnie troche denerwowalo juz sam nie wiedzialem co o tym myslec
co za debilny film ja sie spodziewalem pozadnego skopania dupy a tu
NUDY!!!!!!!!!!!!
obejzalem polow i zwatpilem nie wiem nawet jak sie skonczylo i mnie to nie obchodzi
dziadostwo i tyle
A mnie tam się podobał, w sumie dość zaskakujący, sympatyczny w ogląaniu. DObrze skręcony, ładne zdjęcia. Chociaż jeśli chodzi o filmy tego reżysera to zdecydowanie Szósty Zmysł był lepszy...
to mogloby byc nawet fajne gdyby te glupie stworki okazaly sie prawdziwe;/ ale i tak najwieksza bzdura byly hasla "nie zdradzajcie nikomu zakonczenia blebleble bo wam stworki dobiora sie do dupy" czy jakos tak

i ten caly niepotrzebny szum wokol Osady brrrr.
film bez sensu niepodobał mi się a jeśli chodzi o zaskakujące zakończenie to domyśliłem się go koło połowy :?