Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Garfield
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dżizys kocham tego kota, mój idol [obok Wędrowycza] hehe

Film jest niezły, jednak nie oddaje w pełni komiksu. Trochę nudnawy, ale niektóre wstawki są niezłe.

Ogólne wrażenie +5/10
Garfielda, jeśli chodzi o komiks - uwielbiam Wink
Co do filmu, trochę się boję go obejrzeć, nie chcę się rozczarować Wink
No ale moze niedługo sie skuszę Wink
Bo komiks i bajka sa swietne Big Grin

Film nieco mniej, aczkolwiek nie jest zle.
Garfield martwiący sie losem Odiego? Nie to nie ten kot... Angry
Może i jestem za stary na Garfielda,lecz ten kocur ma coś w sobie - ot taka nienażarta lasagnią bestia z wyjątkowym charakterem.Filmu o nim nie ogladałem,ponoć kiepski,za to komiks i kreskówki - duży plus !
No bo film jest faktycznie kiepski. Kilka tylko fajnych tekstów i na tym koniec. Zbyt melodramatyczny, to nie pasuje do konwencji prawdziwego Garfielda ...
filmu niechce obejzeć ale moze kiedyś bede zmuszony to sobie obejże pamiętam jeszcze jak za czasów dziecińswta ogladałem bajki z jego udziałem na TVNnie SmileSmileSmile spoko były Smile
Byla bajka o Garfieldzzie w TVN? A ja tylko komiks widzialem.. =(

SML

Jak bylem młodszy to i bajke i komiksy ogladalem (nie pamietam czy umiałem już czytać), aczkolwiek bajka mi sie zawsze podobała, taka pelna smiechu z dobrym humorem... niezly ubaw miałem przy niej...
Eee... bajka z Garfield'em była na TV4.
Dziwne ja pamiętam jak leciała na Polsacie...

Hmm składamy całkiem inne zeznania Big Grin

SML

Widac każdy ma inne onformacje....Big Grin bo ja ani na TVN ani na POLSACIE tego nie widziałem......Big Grin
Garfield na bank leciał kiedyś na Polsacie. Nie wiem jak było z tvn-em.
TV4, TV4, TV4!!!
I mam dowody! Mój popieprzony braciszek sobie na kasety nagrywał!!!

SML

Ja kiedys o gladalem to w jakimś bajkowym kinie, czy jakoś tak sie nazywało, ale który kanał to byl to nie pamietam. Jeśli juz Garfield leciał na TV4 i na 100% na Polsacie, bo to przecież dwa wspólne kanały...(jedna firma).
Stron: 1 2