Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Topic dla mężczyzn/Muzyka a nasze Panie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
gannon napisał(a):a własnie ze jestem brzydalem :) ...nie widziałes mnie :o

lol, to się nazywa być samokrytycznym do bólu, troche dystansu do samego siebie =P
gannon napisał(a):a własnie ze jestem brzydalem Smile ...nie widziałes mnie Surprised

Chcesz sie zalozyc ktory wiekszy? Me vs You Big Grin

Ze mnie jest brzydal odkad sie urodzilem a rodzina powtarzala ze mnie w szpitalu podmienili Big Grin
Gannon maruszisz znowu, na zdjęciach, które widziałam nie jesteś jakiś paszkwilem Big Grin
a mi matka mówiła że jestem brzydki i napewno nie jej Big Grin ...mało widziałas Rhonwen.. Smile
to dawaj więcej, a wszysyc i tak wiedzą żeś narcyz Tongue
hmmm u nas jest dość sporo dziewczyn słuchającej mocnej muzyki, i są całkiem ładne - tzn. wg. mojej oceny.

A co do chłopaków, tych też jest całkiem sporo, niektórzy są przystojni, inni mniej. A jeśli chodzi o mnie i mój gust, to po 1 patrzę na to jak się dogaduję z płcią przeciwną, na poczucie humoru, a dopiero potem na wygląd.

A ogólnie nad całym tym tematem możnaby polemizować ... - to było tak na marginesie...
Prisca, u mnie jest troszke inaczej, a raczej u męzczyzn jest troche inaczej, najpierw patrzy się na wygląd(nie musi powalać nim...)a potem sprawdza się inteligencjie itp. jeśli jest hmm głu... to game over, jeśli zaś nie to we start the game Big Grin. A moim zdaniem ciężko o piękną kobiete słuchającą mocnej muzyki, oczywiście w moim mieście, jeśli u ciebie jest tak jak mówisz to pozwól że wpadne kiedyś i sam ocenie Surprised
Z dziewczyn sluchajacych rock/metalu a jest ich troche to ladnych jest tak z 25%, czyli bardzo slabo i prawie wszystkie zajeteSad, ciezkie mam zycie.

Arion

Hej, no nie bądźcie niesprawiedliwi - z Panami jest podobnie - jak się spodoba, to się okazuje zajęty Tongue
Moja dziewczyna jest zajebiście ładna (jej koleżanki też Big Grin ), jest typem goth-girl, słucha muzyki począwszy od heavy, gothic, a kończywszy na black i death, gdybym miał wybierać między nią, a dziewzynami słuchającymi popu, techna, hh (mówie oczywiście o urodzie), to nie wybrał bym innej, tylko swoją Monike Big Grin

MONIKA RULEZ 8)
szczęśliwi z was posiadacze... Sad
Jejku, marudzicie ;] Ja nie mam chłopaka (w moim mieście prawie sami kretyni) ale nie zamierzam z tego powodu użalać się nad sobą. Nie mam kompleksów, uważam, że jestem ładna (zresztą moi znajomi również tak sądzą) Póki co zamierzam cieszyć się wakacjami i maksymalnie wykorzystać ten czas (niestety niewiele go już zostało) Wam radzę zrobić to samo.

PS: W życiu na wszystko przyjdzie pora...
gannon napisał(a):szczęśliwi z was posiadacze... Sad
Ciesz sie ze nie masz dziewczyny, dzieki temu jestes wolny i mozesz przebierac "metrial" do woli gheghe.
heh u nas w D.T. jest dużo ładnych dziewek które słuchają dobrej muzyki tzn. Punk, Metal, ... osobiscie znam wszystkie ?? hehehe ale niestety jest ich bardzo mało w porównaniu do osobników hh przy okzaji pozdrawiam żylete i edyte SmileSmile Surprised

SML

Najwiecej dziewczyn słuchajacych muzyki odpowiadajcej temu forum, mozna poznać na regionalnych zlotach... fakt faktem, ze czesto mozna trafić na takie mieszkajace kilka/kilkanaście kilometrów dalej ale to nawet lepiej, bo przynajmniej ma sie kontakt z dziewczynami które wiedzą czego chcą, a nie z takim...(chyba nie bede obrazał tych wszysych co cłushają hh, itp. których jest co nie miara). Ja przynajmniej na brak towarzystawa kobiecego które słucha takiej muzyki nie narzekam (chociaż by znależdź taką diablice która słucha BM to trzeba też sie naszukać, ale czasem same sie trafiają Smile )
Stron: 1 2 3 4