Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Topic dla mężczyzn/Muzyka a nasze Panie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Ale nie zawsze musi dojść do takiej sytuacji, gdy aparycja denej osoby wręcz cię odrażą.
Po niektorych ludziach widac odrazu, co w sobie nosza....
zreszta nie chodzi o to, mozna miec przeciez brzydkiego kolege, ktory jest fajny. Zreszta brzydota to pojecie wzgledne.
Cytat:Zreszta brzydota to pojecie wzgledne.

Uj, nie zawsze, nie zawsze. Zresztą nie zbaczajmy z tematu
O gustach sie nie dyskutuje Wink
Tak samo jak dżentelmeni nie gadają o kasie, co?? Smile
Zresztą ten topic właśnie o tym traktuje, więc...
a z tym jak jest to nie wiem Tongue Nigdy nie bylam materialistka Wink

Arion

Królik: dobre Big Grin

Valhalla: ale to forum jest o tyle specyficzne i o tyle, powiedzmy, trudne, ze właśnie o gustach traktuje. Ludzie, którzy zostali jego uczestnikami, dobrowolnie na to przystali Smile
No oczywiscie, ale nie mnie oceniac cudza twarz Big Grin ja ciagle w tym kontekscie pisze Tongue
Otóż to było moje niezakonczone zdanie Smile
A ja jestem brzydki Big Grin ...tak, dokładnie brzydki Smile ,
a jakoś żyje. A że kobitki nie mam to inna sprawa... Smile
Arion, Valhalla- z dziewczynami nie ma o czym rozmawiać? Może Waszym zdaniem tak, ale moim absolutnie nie! Mam kilka świetnych kupeli, z nimi mogę rozmawiać o wszystkim, bardzo dobrze sie rozumiemy i razem się wygłupiamy Smile Nawet sie nie domyślacie jak można z nimi psocić (bez podtekstów) Big Grin

A czy w subkulturze metalowców nie ma ładnych dziewczyn? Wszystko jest kwestią gustu.
gannon napisał(a):A ja jestem brzydki Big Grin ...tak, dokładnie brzydki Smile ,
a jakoś żyje. A że kobitki nie mam to inna sprawa... Smile

NIe jestes brzydki tylko masz niska samoocene.. =)

Cytat:Arion, Valhalla- z dziewczynami nie ma o czym rozmawiać? Może Waszym zdaniem tak, ale moim absolutnie nie! Mam kilka świetnych kupeli, z nimi mogę rozmawiać o wszystkim, bardzo dobrze sie rozumiemy i razem się wygłupiamy Smile Nawet sie nie domyślacie jak można z nimi psocić (bez podtekstów) Big Grin

Zgadzam sie z Miriam.. Ja tez mam o czym rozmaiwac z paniami =D I rowniez razem psocimy.. z podtekstami =)

PS. Nie mozna sie zamykac w wlasnej subkulturze..
a własnie ze jestem brzydalem Smile ...nie widziałes mnie Surprised
Mhm, moze macie po prostu jakies lepsze dziewczyny w okolicy, szkole etc Tongue Ja mam jedna przyjaciolke. Kwestia jest taka, ze nie lubie gadac o: facetach, modzie, kosmetykach, dyskotekach(!), fryzurach itp, a niestety prawie wszystkie moje kolezanki ograczniaczaja sie do rozmow na te tematy, z przewaga O FACETACH. Chyba mozna miec dosc?
Gannon- to pokaż nam swoje foto Smile

Valhalla- rozumiem Cię, mnie również drażnią rozmowy o kosmetykach itp pierdołach. Oczywiście w mojej byłej klasie było kilka panienek, które ograniczał sie do rozmów na te tematy, dlatego nie zadawałam się z nimi Smile Ale poznałam również kilka naprawdę świetnych kumpeli (i o dziwo co dla niektórych) prawie nigdy nie było rozmów o dyskotekach, modzie itp. Być może po części to kwestia zamieszkania i szczęścia, ale nie wierzę, że w Twoim mieście nie ma fajnych dziewczyn...

Dżemik napisał(a):PS. Nie mozna sie zamykac w wlasnej subkulturze..

Niech to będzie hasłem tygodnia Smile
Stron: 1 2 3 4