Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Koncert...?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W topicu chodzi o podzielenie się swoim doświadczeniem, mianowicie zapytuje na jakich koncertach byliście w swoim zyciu, gdzie kiedy i jak było...?Nie chodzi tu jedynie o znane kapele jak np:Iron, Korn, itp. ale równierz Hunter, Tymoteusz, Larch... życzę miłej dyskusji Big Grin

pozdro:zdenka

Arion

Hunter?

Hunter Fest... Mrr... ;} Kto był, ten wie jak było bosko... Od Acidów byłam pod sceną, bez kropelki wody, makabra (aż budziły się mordercze instynkty, patrząc na tych ochroniarzy i stojące za nimi zgrzewki wody mineralnej Evil or Very Mad ), a słoneczko świeciło... Ale na Heyu stałam już przy samej barierce, niemal na środku i trzymałam miejsce, to było coś... Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek tak pogowała Big Grin

Organizacyjnie trochę zgrzytów, ale muzycznie... mrau!
Oprócz trzech nowych kawałków (Raj, Wyznawcy, Łoś) i kawałków z Medeis, usłyszeć można było jeszcze piosenki z Requiem, miaaauu... I Freedom z solówką... *^^* Muzyczny orgazm ;]

Za rok będę na pewno, ech... Aż łezka się w oku kręci ;}
koncert, który najbardziej zapadł mi w pamięć to zeszłoroczny Kult w Gdańsku, rewelacyjna atmosfera i dużo różnych czynników poza muzyką Smile

Arion, mój mężczyzna też był na Hunterfeście Smile prawie cały czas pod barierką stał Smile

Arion

Też na środku? Smile To może kojarzę, chociaż moja pamięć pozostawia wiele do życzenia ^^;

No ale za rok - straty naprawiać! Hunter Fest to genialna impreza, nie ma że nie mogę, jechać trzeba :>
eehhh...moze za dwa lata tez sie wybiore Evil or Very Mad
Gannon - my Cię możemy zabrać Tongue
Arion - on był z ludźmi z forum Huntera Smile
ano fajnie by było Smile , gdyby moi rodzice dali by mnie wam zabrac... Surprised czyli poprostu mi pojechac Evil or Very Mad

Arion

Rhonwen napisał(a):Arion - on był z ludźmi z forum Huntera Smile

Aha, to stałam zaraz obok Big Grin Milutko.

Gannonie drogi... Na rodziców są sposoby Smile To nie bogowie, o wszystkim się nie dowiedzą :>
Smile sie pokombinuje i moze sie uda za rok Wink
no ale wątpie... Evil or Very Mad
Blitzkrieg 2003-Vader, Decapitated,Vesania, Frontside
Whitestock 2003-Bright Ophidia, Rima, Neuropathia, Blodpaint
Mochocks Show 2004-Dominium, Heuresis, Apokatastasis
Blackstock 2004-WLP, In Extremis, Redemptor, Primal Rage
Medeis Tour Part II-Hunter, In Extremis
Grind Tour de Pologne IV-Parricide, Squash Bowels, Cerebral Turbulency
Bright Ophidia 2004-Bright Ophidia, Primal Rage
Clan of Mradu Attack 2004-Hermh, Hate, Calm Hatchery
Mochocks Show 2004-Dominium, Noktum, Freedoom
Three Days of Metal Madness 2004-Sacriversum, Mutilation,Cemetary of Scream, Crionics
Basowiszcza 2004-Rima, Neuro Dubel, Judy 4 i pare innych
Wszystkie koncerty byly w moim rodzinnym Bialymstoku, oprocz Basowiszcz ktore byly w Grodku.Wiec jeszcze w innych miastach nie bylem, ale jak bedzie kasa to i gdzie indziej sie wybioreBig Grin.
Mój najlepszy koncert? Zdecydowanie Dark Stars Festiwal II w Krakowie i Dżem w moim rodzinnym mieście Smile Świetna muzyka, świetni ludzie i świetna atmosfera Big Grin Czego chcieć więcej?
No cóż jako że wiekową osoba jestem to miałem okazję uczestniczyć w wielu koncertach. NIe będę ich klasyfikował na ciekawsze tudzież mniej ciekawe, gdyż z góry zakładam, że na to na co mam zamiar się udać musi mnie zainteresować.
Lecz te które zostały mi w pamięci, głównie ze wzgledu na rangę ich wykonawców to :
Slayer w Warszawie i Katowicach
Testament w Warszawie
2 krotnie Morbid Angel w Katowicach
Judas priest w Katowicach
Black Sabbath
Ozzy w Katowicach
Metallica w Katowicach i Warszawie (ostatni koncert w Chorzowie, prócz oprawy wizualnej to gówno)
Megadeth w Warszawie ( ostatnia ich trasa koncertowa w karierze, ha)
wow, zazdroszczę tego Megadeth Smile
Ostatni zajebisty koncert na jakim bylam, to byl koncert TSA Big Grin
Licze na to ze najlepszy koncert w moim zyciu jest jeszcze przedemna.. =)
Stron: 1 2