08-14-2004, 04:48 PM
Stron: 1 2
08-14-2004, 05:18 PM
Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames lub Dark Tranquility.. =)
Na Rammsteina nie jade.. Mutter byl genialny.. Sehnsucht dobry..Herzeleid niezle.. ale ta najnowsza plyta.. bueh.. A koncert w grudniu bedzie wlasnie owa plyte promowal.. =/ No i te Katowice.. Troche mi nie podrodze..
Na Rammsteina nie jade.. Mutter byl genialny.. Sehnsucht dobry..Herzeleid niezle.. ale ta najnowsza plyta.. bueh.. A koncert w grudniu bedzie wlasnie owa plyte promowal.. =/ No i te Katowice.. Troche mi nie podrodze..
08-14-2004, 07:17 PM
Dżemik napisał(a):Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames =)
No to jest nas dwóch :) W sumie to mają niedaleko, a tak się ociągają =P
08-14-2004, 09:08 PM
Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(
08-15-2004, 08:08 PM
Dżemik napisał(a):Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(
Może kiedyś się przekonają i w Polsce co "tygryski lubią najbardziej" =P
08-15-2004, 08:50 PM
To bedzie wielki dzien w historii ludzkosci.. =)
08-15-2004, 08:59 PM
Jak lądowanie Armstronga na księżycu - prawie =P =D
08-22-2004, 10:51 AM
Najabrdziej w pamięci został mi oczywiście koncert Marilyn Manson w Berlinie.Wszystko było wprost idealnie.Jakby oglądała teledysk.Nie można tego powiedzieć niestety o koncertach w Polsce.
I ostatnio zrobił na mnie wrażenie Cruxshadows (DEFestival).Wspaniałe show i kontakt z publiką.
I ostatnio zrobił na mnie wrażenie Cruxshadows (DEFestival).Wspaniałe show i kontakt z publiką.
08-27-2004, 09:46 PM
Najlepszy był koncert Acidów w zeszłym roku
no nie, Rhonwen?

08-31-2004, 09:58 AM
zdenka88 napisał(a):W topicu chodzi o podzielenie się swoim doświadczeniem, mianowicie zapytuje na jakich koncertach byliście w swoim zyciu, gdzie kiedy i jak było...?Kurcze, nie napisze, na jakich koncertach bylam, bo od '96 roku "troche" sie tego uzbieralo

Wymienie za to te, ktore najbardziej zapadly mi w pamiec.
1. TSA w katowickim Mega Clubie - co tu duzo gadac, chlopcy dali czadu a impreza byla taka, ze wlasciciel klubu postawil wszystkim kolejke piwa. 8)
2. The Gathering - Na Metalmanii '97 i pozniej w Mega - no coz, ja po prostu uwielbiam TG, wiec musieli sie znalezc na mojej liscie.
3. Kazik w Siemianowicach (14.02.96r.) - promowal chyba wtedy "Porozumienie ponad podzialami", nie bylo barierek, a ochroniarze byli wyjatkowi, bo nie awanturowali sie, kiedy ktos np. usiadl na brzegu sceny. Pamietam, ze wyskakalam sie wtedy za wszystkie czasy

08-31-2004, 02:09 PM
Jak dla mnie Slipknot!
W katowickim spodku, jak byli gwiazdą
To było piękne!!!!! I Ten numer z perkusją!! oooohhh!!!!!!!!!!!!!!

11-06-2004, 08:37 PM
Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to. Jeśli chodzi o muzykę z kręgów "niemetalowych"... Wczoraj byłam w Trzebini na koncercie jazzowym z okazji 49 Dożynek Jazzowych. Organizacja na najwyższym poziomie, a sama muzyka.... Brak mi słów. Magia i majstersztyk.
11-09-2004, 07:49 PM
Miriam napisał(a):Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to.
Podpisuje się obydwoma rękami.
A tak na marginesie, Mir - masz może jakieś zdjęcia z tego koncertu ???
11-10-2004, 05:57 PM
Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...
11-11-2004, 12:23 AM
Miriam napisał(a):Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...
No właśnie ja też. Cholera jasna.
Stron: 1 2