Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Acrid - paskuda zamykająca najlepszy topic :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
hehe niezły pomysło bo przecierz mój Angry
Prisca napisał(a):jeszcze Cię zgwałci i odbierze nam tę przyjemność hehe ;>

A Moze Tobie? Big Grin

Slodka wrocila o juz lepiej w moim FC! Smile
Acrid napisał(a):A Moze Tobie? Big Grin

haha - ja tego nie powiedziałam Big Grin
Ale nie powiem, że nie ;>

Ktoś coś mówił o zwyrolach ?Big Grin
Prisca napisał(a):Ale nie powiem, że nie ;>

Ohoh, ciekawie sie robi a My sie nawet nie znamy ;> Powinnismy sie lepiej poznac zanim do czegos dojdzie Tongue

Big Grin Big Grin
Acrid napisał(a):
Prisca napisał(a):Ale nie powiem, że nie ;>

Ohoh, ciekawie sie robi a My sie nawet nie znamy ;> Powinnismy sie lepiej poznac zanim do czegos dojdzie Tongue

Big Grin Big Grin

To raczej spali na panewce bo masz dziewczynę Wink No ale marzyć każdy może :>
Prisca napisał(a):To raczej spali na panewce bo masz dziewczynę Wink No ale marzyć każdy może :>

To ze mam dziewczyne nie oznacza, ze nie mozemy sie dobrze poznac :> Niom ale skoro nie chcesz Wink

Jedna forumowiczke juz znam, niestety nie z real, ale to za sprawa km Tongue {Przy okazji musze ja przeprosic za to ze ciagle nie odpisalem jej na list, wybacz! Embarrassed )

Arion

Acrid napisał(a):Ja sie czuje urazony, i to bardzo

Odpracuję w polu :> Szczególnie dobrze sprawdzam się przy ziołach... Gdyby miejsce pracy znajdowało się dodatkowo na Jamajce, mogłabym nawet wziąść nadgodziny... ;} I popatrz, wszystko dlatego, by zadośćuczynić mój niecny występek, który wyrył tak głeboką ranę na Twej wrażliwej duszy... Wink
Acrid napisał(a):To ze mam dziewczyne nie oznacza, ze nie mozemy sie dobrze poznac :> Niom ale skoro nie chcesz Wink

Poznać, czemu nie Big Grin Nie ma to jak znajomi w całej Polsce. Poza tym kiedyś moglibyśmy się spotkać wszyscy, w sensie - forumowicze zainteresowani. Byłoby świetnie pogadać sobie w realu.
Moze to kiedys wypali, byloby fajnie ^^ Ta orgia po 2 miodach pitnych Big Grin

Arion

Rzeczywiście miło byłoby zorganizować kiedyś zlot forumowiczów Smile

Orgietka po dwóch miodach pitnych? Mniiiaaaam ;}~~~
"Pij, pij, będziesz łatwiejsza"
"Pij, pij, nie będziesz pamiętał" Angry
Arion napisał(a):Orgietka po dwóch miodach pitnych? Mniiiaaaam ;}~~~
"Pij, pij, będziesz łatwiejsza"
"Pij, pij, nie będziesz pamiętał" Angry

Rozumiem ze masz jakies doswiadczenie? .., skoro tak piszesz Big Grin

Ale ja tam nie mam nic przeciwko Smile
acrid tobie tylko jedno w głowce Wink

Arion

Taaak... Doświadczenie w zbywaniu natrętów Smile
Arion napisał(a):Taaak... Doświadczenie w zbywaniu natrętów Smile

Oj, a ja sie tak staram, a Ty mi kosza dajesz Sad
zlot forumowiczów nie jest złym pomysłem, ale boję się bezposrednich konfrontacji np. między mną, a krolikiem

na miejsce spotkania proponuję np. Uherce Mineralne, Pasikurowice, Mościsko, Małe Sworne Gacie, Zagwiździe lub co by mi najbardziej odpowiadało MĘCIKAŁ
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11