Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Acrid - paskuda zamykająca najlepszy topic :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Zeby same takie narcyzy byly... Wink

Arion

Valhalla napisał(a):Pytanie: jak czesto nasz boski Acrid zmienia skarpetki?

Gosh, niebezpieczne pytanie jeśli chodzi o mężczyzn Wink
No tak, nie chcialabym sie rozczarowac. Wycofuje to pytanie z obiegu Tongue Wink
Valhalla napisał(a):Pytanie: jak czesto nasz boski Acrid zmienia skarpetki? bo tego nie mialam jakos okazji sie dowiedziec Tongue

A to zalezy od tego czy mam duzy zapas czy nie Big Grin

Arion: Panienka tez mnie Kocha widze Embarrassed Siem nie znamy nawet ;( Tomek jestem, milo mi bardzo, 18 lat, wysoki, brzydki, zabawny, lekko zboczony, czasem madry Big Grin

Arion

Czy mi się wydaje, czy z tego topicu się chatroom zrobił? :> Jak tak dalej pójdzie, to 30 stron będzie jedynie dobrym początkiem Wink

Tylko ciekawe, czy w takim razie Acrid zlikwiduje topic o samym sobie...? Angry
LEKKO ZBOCZONY? Autokorekta byc powinna. Ja mowie ze BARDZO Big Grin
Arion, wolne żarty, tyle rozhisteryzowanych fanek miałby rozczarować? nigdy w życiu Big Grin

Arion

Acrid: Ależ jak najbardziej, kocham kochać mężczyzn ponad wszystko Smile

A miło mi bardzo poznać- mięczak leśny, rodzina trzonkoocznych, muszli brak, lat 18, ze szczególnym upodobaniem trujących grzybów i europejskich zarośli rzecznych Big Grin
No tak, czego sie nie robi dla kobiet. Nie mozna od tak zlamac tyle serc na raz Tongue
Arion napisał(a):Tylko ciekawe, czy w takim razie Acrid zlikwiduje topic o samym sobie...? Angry

Jezeli dojdzie do niebezpiecznych tresci,.. jednak sie widze pomylilem, Ty mnie nie kochasz Sad Embarrassed Big Grin

Czat jak czat, przynajmniej ciekawszy niz "czy?" Big Grin

Valhalla napisał(a):LEKKO ZBOCZONY? Autokorekta byc powinna. Ja mowie ze BARDZO Big Grin

Sad Nieekochaaanyy, takii looss Sad

Big Grin

Wcale ze nie bardzo! Zreszta, jak facet nie jest zbocozny, to gejem jest i fryzjerem dodatku Tongue

Arion

Aż strach pomyśleć, co mogłyby zrobić takie rozhisteryzowane kobietki... Angry
Ale ja nie mowie Tomku ze to zle Wink Przez to mamy o czym rozmawiac miedzy innymi Big Grin

Arion

Cytat:Ale ja nie mowie Tomku ze to zle

Ależ oczywiście, że nie ;] Można nawet pokusić się o stwierdzenie, że nawet przydatne... w pewnych sytuacjach Wink
A widzisz, mowilam ze kobiety wola niegrzecznych Big Grin

Arion

Kobiety wolą NORMALNYCH Tongue Mniejsza o znaczenie tego słowa ;]
Do faktu, że większość mężczyzn to masochiści i nawet solidnym laniem ich postraszyć nie można, bo zaraz im się mordka śmieje, też już zaczęłam się przyzwyczajać... -_-;
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11