Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jaki zaspól najbardziej lubicie??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
korn...
black sabbath
a megadeth kurwa gdzie?

niech będzie ten dream theater, ale to z braku laku.
Hyh...nikt z tych 16% się do Nightwish'a nie przyznał?No to:

PIERWSZY!!!

Big Grin

Nie powiem ze byłby to łatwy wybór, ale ja po prostu nie mogę się głosowi Tarjii oprzeć Wink

Anonymous

No co wy Żelazna Dziewica jest najlepsza
Iron Maiden Rules 8) 8) 8)
Curseblade napisał(a):Hyh...nikt z tych 16% się do Nightwish'a nie przyznał?No to:

PIERWSZY!!!

Big Grin

Nie powiem ze byłby to łatwy wybór, ale ja po prostu nie mogę się głosowi Tarjii oprzeć Wink

DRUGI Smile

Ogólnie wolę kobiece wokale :]
z zespołów które tu są - Iron Maiden
Troche mało tych kapel ja glosuje na Anthrax
Heh.....qrde...oddałem głos na Maidenów, ale równie chętnie zagłosowałbym na Metallikę, Black Sabbath i kilka kapel wyżej nie wymienionych....nie mam jakoś zdecydowanie ulubionego zespołu....ale niech będzie to Iron Maiden - fajnie angole grają 8)
ja zagłosowałam na metallice bo wedłóg mnie to jedni z najwiękrzych wymiataczy w historii metalu Angry
Laughing oczywiste że iron maiden jest najlepszym zespołem
wszyscy tak teraja metallice ze komerch i wogole ale z tego co widac to duzo ludzi ja lubi Smile szczerze mowiac tez na NIĄ zaglosowlaem(ehhh....sentymentalny sie zrobilem Big Grin )
Nightwish..... Operowy głos Tarji rządzi...
uwielbiam Metallice...ale głos dałem Slipknot ponieważ powalili mnie tym nowym albumem Vol.3...słucham maniakalnie... Big Grin
Nie znam lepszego zespołu niż MaetallicA. Fajnie gra Iron Maiden, ale to nie to.
Stron: 1 2 3 4 5 6