Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jaki zaspól najbardziej lubicie??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
SlipKnoT
Ja bym najchętniej zagłosowała na trzy: Slayer ("Angel Of Death" i "Raining Blood" to moje ulubione Big Grin), Iron Maiden (wszystkooooo) i Black Sabbath (ale tylko z Ozzy'm)
Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie Angry Angry Angry Mad Mad Mad 8) 8) 8)
A dlaczego nie ma ManOwaR?? Ja bym na nich zagłosował bo ich najbardziej lubie.

A tak BTW: to NAJ chetniej zagłosował bym na kilka. ManOwaR, Iron Maiden, Dream Theater, może też Slayer, Metallica
Atari napisał(a):Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie
no w końcu ktoś janic więcej nie powiem prócz tego że przyznam ci racje Big Grin
Nie ma niestety Opeth, AiC ani Anathemy, wiec oddaje glos na DT
A ja zagłosowałem na Slipknota!
Ale gdyby był Soulfly to ich bym wybrał Tongue
Są to dwie dość różne kapele ale obydwie bardzo mi się podobają!! Angry
hmmm.... pomysł spoko. tylko wykonanie trochę nijakie... bo nie ma kilku dobrych kapel... np.: Judas Priest, Helloween, Gamma Ray, Accpet, Paradise Lost, Running Wild... no i nie ma mojej ulubionej ekipy Mustaine`a... wiec... coz.... poczekam na nastepna ankiete.... za to z wymienionych wybralbym kapele, ktorych najbardziej nie lubie....
PRECZ POPIERDÓŁKOM.... ale nie napisze, kogo nie lubie... bo to i tak nie ma sensu.... nie znikna te kapele z powierzchni ziemi... pozdro dla wszystkich fanow klasycznego łojenia... Big Grin
A ja nie bede glosowac, bo mi w tym zestawieniu Blind Guardiana brakuje. Evil or Very Mad Humpf!
moje ulubione to:

ANATHEMA, Iced Earth, Offspring, Katatonia oraz po części MyDyingBride Smile
Wszystkie powyższe zespoły są doskonałe, ale oddałem głos na Metallicę - za niepowtarzalny, nieco szaleńczy klimat 8)
wybór może być tylko jeden - MetallicA 8)
Ja bym zaglosował na któryś z tych trzech - Black Sabbath - Metallice - Iron Maiden, jednak są to juz stare zepsoły i lata świetlności mają za sobą. Teraz to się słucha Cradle Of Filth Smile
metallica forever! ale jeszcze chciałam zaznaczyć slipknot i korn 8)
Metallica rządzi, najlepszy zespól na świecie i na nią oddam głos! solówki Kirka-Oh plz god help me Laughing !!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6