Oj oj oj... cóż za nieszczęście...
A na serio NARESZCIE!!!
NIEMOŻLIWE!! No co wy, poważnie? Ale ten ban jest trwały czy na kilka(naście) - powiedzmy - dni?
Tomash napisał(a):jak to kto?! a raczej co - słownik hegemona - wgmnie najlepszy temat w dziale humor
Cóz... nie od początku tam się znajdował

A JA PROPONUJĘ I APELUJĘ BY ZOSTAŁA WPROWADZONA MOŻLIWOŚĆ ZDEJMOWANIA OSTRZEŻEŃ :!: PRZEZ MODERATORÓW, (NP. PO JAKIMŚ CZASIE), GDYŻ NIE JEST TO PRZECIEŻ BAN, KTÓRY TO MODZI MOGĄ ZDJĄĆ W PRZECIWIEŃSTWIE DO OSTRZEŻEŃ :!:
Po pierwsze nie krzycz. A po drugie, kto powiedzial, ze modzi nie moga zdejmowac ostrzezen? Zapewniam, ze maja taka mozliwosc.
Nosferatu napisał(a):Po pierwsze nie krzycz. A po drugie, kto powiedzial, ze modzi nie moga zdejmowac ostrzezen? Zapewniam, ze maja taka mozliwosc.
nie krzyczę, apelowałem...
więc Dżemiku twoje kłamstwo wyszło na jaw... jak mawiają "kłamstwo krótkie ma nogi" :?
- PM:
Od: Dżemik
Do: DeMoN.|.
Wysłany: Sob Kwi 09, 2005 8:21 pm
Dżemik napisał(a):a! i ostrzezen nie da sie cofnac.. co najwyzej bana moge odwiesic..
Hm.. Dalbym glowe ze jeszcze wczoraj bylo o jedna karteczke mniej..
Oh well.. Tak czy siak ostrzezenia nie mam zamiaru Ci zdejmowac..
Dżemik napisał(a):Hm.. Dalbym glowe ze jeszcze wczoraj bylo o jedna karteczke mniej..
Oh well.. Tak czy siak ostrzezenia nie mam zamiaru Ci zdejmowac..
nie ma to jak rżnąć głupa... :?
DeMoN.|. napisał(a):nie ma to jak rżnąć głupa... :?
Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację
Ajt?
Acrid napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):nie ma to jak rżnąć głupa... :?
Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację
Ajt?
bullshit... :!: