Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: tzw. Święta wielkanocne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
ja tam lubie wielkanoc Tongue mozna pojesc i nie ma tlustych potraw jak na boze narodzenie

apropo wyskrobalem na pisance iron maiden, metallica, bundza i pentagramy na dole i gorze Tongue siostra mi powiedziala ze pojde do piekla, ale jajeczko niczego sobie Angry
Lubie Big Grin .Wolne,wyżerka,tylko te świąteczne porządki :/.A tak poza porządkami to jest spoko Smile
mi tam wielkanoc zasadniczo zwisa, ale wybrałem "kocham" żeby być oryginalnym Big Grin Big Grin Big Grin
Jak wiekszosci osob mi tez Swita Wielkanocne jakos nie pasuja. Jedynym plusem jest to, ze nie chodzi sie do szkoly. Poza tym wkurzaja mnie te wszystkie kroliki, kurczaki, pisanki, jakies dzielenie sie jajkiem - kto to wogole wymyslil ??
Najgorsze jest to jak mnie starzy wolaja na to cholerne switeczne sniadanie ( godzina 8.50 rano a tu - PIOTREK NA DOL ... SNIADANIE ). Nie wiem jak wam ale mi sie chce heftac jak slysze slowo swieta ... :/.

A swiateczna atmosfera ?? Byla kiedy mialem 8 lat ...
Alleluja Chrystus zmartwychwstal!!! O to chodzi w Swietach Wielkiej Nocy. Nie o wasze pieprzone kurczaczki i inne chujowe zajaczki!!! Ludzie- Chrystus wsaje sobie, jak gdyby nigdy nic z grobu, a wy sobie liczycie wady i zalety, jakby to mial byc temat do debaty!!! To jest wielkie wydarzenie, ktore na zawsze odmienilo bieg dziejow, a nie kiczowate bzdury- jak walentynki czy haloween. Tyle w tym temacie.
Zgadzam sie z Returnem. Dla wielu ludzi jest to wielkie wydarzenie - ale dla mnie, ateisty, niestety nie.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Zgadzam sie z Returnem. Dla wielu ludzi jest to wielkie wydarzenie - ale dla mnie, ateisty, niestety nie.
Dla mnie tak samo... ale fajnie jest nie chodzić tydzień do tej (ocenzurowano) szkoły.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Poza tym wkurzaja mnie te wszystkie kroliki, kurczaki, pisanki, jakies dzielenie sie jajkiem - kto to wogole wymyslil ??

skurwialy dyletancie, to nasza prawieczna pogańska tradycja, którą zajebało nam żydochrześcijaństwo! gnij!

Cytat:Alleluja Chrystus zmartwychwstal!!! O to chodzi w Swietach Wielkiej Nocy. Nie o wasze pieprzone kurczaczki i inne chujowe zajaczki!!! Ludzie- Chrystus wsaje sobie, jak gdyby nigdy nic z grobu, a wy sobie liczycie wady i zalety, jakby to mial byc temat do debaty!!! To jest wielkie wydarzenie, ktore na zawsze odmienilo bieg dziejow

ty to sie w ogole zajeb w mur, chrystus ta nedzna zydowska kurwa, zdechl na krzyzu i wstal z grobu TYLKO W MICIE, a nie naprawde, bo go NIGDY PRZENIGDY NIE BYŁO. zrozumiał? no. to wracaj do odrabiania lekcji.
KelThuz napisał(a):
\\\ AlucarD /// napisał(a):Poza tym wkurzaja mnie te wszystkie kroliki, kurczaki, pisanki, jakies dzielenie sie jajkiem - kto to wogole wymyslil ??

skurwialy dyletancie, to nasza prawieczna pogańska tradycja, którą zajebało nam żydochrześcijaństwo! gnij!

Cytat:Alleluja Chrystus zmartwychwstal!!! O to chodzi w Swietach Wielkiej Nocy. Nie o wasze pieprzone kurczaczki i inne chujowe zajaczki!!! Ludzie- Chrystus wsaje sobie, jak gdyby nigdy nic z grobu, a wy sobie liczycie wady i zalety, jakby to mial byc temat do debaty!!! To jest wielkie wydarzenie, ktore na zawsze odmienilo bieg dziejow

ty to sie w ogole zajeb w mur, chrystus ta nedzna zydowska kurwa, zdechl na krzyzu i wstal z grobu TYLKO W MICIE, a nie naprawde, bo go NIGDY PRZENIGDY NIE BYŁO. zrozumiał? no. to wracaj do odrabiania lekcji.

Kurwa nie obrażaj Chrystusa , to że ty w niego nie wierzysz to nie uprawnia cie to takich słów .
Możesz kogoś tym urazić..........kurwa tylko wychodzi jaki z ciebie prostak człowieku Mad
KelThuz napisał(a):

osobiscie nie jestem wielka katoliczka ale wydaje mi sie ze w"wyzywanie" Chrystusa od "zydowskich kurw" to przegiecie...ok nie musisz chodzic do kosciola byc wierzacym ale co jak co do Jezusa powinnienes miec szacunek(no chyba ze jacys satanisci cire juz zwineli do swojej bandy)ale czlowieku pochamuj sie...jego zmartwychstanie jest bardzo wazne dla ludzi...wiekszosc wiar(jak i nie wszystkie) wyznaja Jezusa...jezeli chcesz podkreslic swoj "ateizm" to nie musisz wyzywac go od "kurw"... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Nic nei rozumiecie, przecież to kolejna prowokacja naszego Słowjańskiego wojownika z kielc Surprised
On czytając wasze oburzenie, pewnie leje po nogach ze śmiechu... :?
Wiesz co niech sobie leje , ale kurwa za dużo sobie pozwala takimi bluzgami.......
KelThuz napisał(a):

Eh, Kelthuz jesteś żałosny. Nie wierzysz- twoja sprawa. Ale na to, że Chrystus istniał są
dowody historyczne, nie wymagające wiary. Więc, to ty wróc do lekcji i z owymi dowodami się
zapoznaj, tępaku.
KelThuz napisał(a):

hmmm.. Nie masz prawa tak mówić! Możesz sie wypowiedzieć, mozesz powiedziec ze jestes ateista ze w to nie wierzysz.. ale nie masz prawa obrażac Jezusa!! i nie masz prawa używać w stosunku do niego takich słów.. Są ludzie dla ktorych on istnieje i dla ktorych jest autoryetem. Nie mowie ze nie mozesz tak twierdzic ale musisz sie liczyc z tym ze moze bardzo kogos zranic, urazic, przegiąć po prostu..;/ Mysle ze kazdy ma troche kultury i ma szacunek i potrafi uszanowac czyjes uczucia..
wypowiedając sie w ten sposob podkresliles ze jestes beznadziejny <przepraszam jak obrazilam> wykazales sie zwykla prostota i nijakością..;/ Można obrażac prezydenta albo innych gdyz ich autorytet jest podważalny ale nie JEZUSA!!
Ja w to wierze i zgadzam sie z nim i dlatego jestem jedna z tych urażonych ludzi ktorzy glosno mowia o swoich watpliwosciach!
poza tym Wielkanoc nie powinna sie kojarzyc z kurczakami i jakimis innymi badziewiami <zgadzam sie z kims wyzej> ale wlasnie z Jezusem i jego zmartwychwstaniem!
eh zastanowcie sie o kim i oczym sie wypowiadacie i w jaki sposób..:/
wesołych..;/;/;/;/
No co Ty, Emi, z choinki sie urwałeś? Myślisz, że dla tego prymitywa, ludzkie uczucia, mają jakiekolwiek znaczenie?
Stron: 1 2 3 4