a ja piedole kupować/robić coś ludziom na swoje urodziny i imieniny, bom dokonał zuchwałej ucieczki z dziewięciomiesiecznej odsiadki w Macicy 6 grudnia. Spuścił żem się na linie splecionej z tego co miałem pod ręką i w rocznice odzyskania mej wolności to ja oczekuje upominków
Święto obochodzę jak najbardziej...choć już nie czeka się na to jak kilka lat temu ehh piękne czasu

.NIe mam pomysły ani na prezent dla siebie ani dla nikogo z rodziny.Za to na Gwiazdke spróbuje zawojować nową gitarę.
ja na szczescie w rodzinie mam wszystkich zdrowych... pomijając siebie

Zdaje się, że to zalicza się do nowotworów, tak? Przejebane, ale może będzie dobrze. Mam nadzieje

.
To forum cos mi nie pasi do takich rozmow.
Jakie moze? Kurwa musi! W srode cala moja rodzina do mnie przyjezdza, testy musimy porobic i dawce szpiku znalezc
a laska ode mnie z pracy ma zapalenie pluc i musze teraz 3 dni po 11,5h rypac. Przejebane.
Nerwowa sie ostatnio zrobilam, co zreszta widac. Swoja droga to nic sie nie nadaje do tego zeby o tym mowic
Zajebista bluzeczka za zajebistą cenę. Stówencja za łacha z nietoperem. Najsik.
-Rene- napisał(a):Zajebista bluzeczka za zajebistą cenę. Stówencja za łacha z nietoperem. Najsik.
mam już jedną jakies ponad 3 lata i jest w znakomitym stanie do dzisiaj - naprawde warto dac tą stówke.
The Stig napisał(a):mam już jedną jakies ponad 3 lata i jest w znakomitym stanie do dzisiaj - naprawde warto dac tą stówke.
Stiguś, kfffiatku... a teraz otwórz oczy, cioteczka Rene prosi.
chcesz zebym kupił dwie sztuki ?

The Stig napisał(a):chcesz zebym kupił dwie sztuki ? 
Z tego wniosek, że tamtą kupowałeś z zamkniętymi... nie-farzne. Po prostu daj tą kasę mnie i będzie po problemie.