Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mikołaj 2006 :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina Crying or Very Sad

masz tylko o tym nie wiesz Tongue rozejrzyj sie w kuchni badz łazience - powinniem sie tam znajdowac komin tzn. dziura zatkana kratką. Wbrew pozorom to jest własnie komin Big Grin
no wiem, szyb wentylacyjny Surprised kominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke Surprised
okej spadam spac, bo o 7 wstac musze Smile
Valhalla napisał(a):no wiem, szyb wentylacyjny Surprised kominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke Surprised
okej spadam spac, bo o 7 wstac musze Smile

kominowych snów zycze Wink
Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina Crying or Very Sad
Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
Morte napisał(a):Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
czytales moze komiksy dr slump? tam dupaki takie byly i probowaly sie odeslac na wlasna planete za pomoca kibla Big Grin Big Grin Big Grin
Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

Na Mikołaja raczej nic nie kupuje, na gwizadke za to opróżniam się z pieniędzy... ;0
Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii

A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?Big Grin
Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.

http://www.luxlux.pl/artykul/1590/t-touc...mes_tissot

Taki mi styknie.
Ja chce zaliczenie z materiałów ceramicznych TongueP

o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam Laughing

a walentynki śmierdzą Big Grin
Tomash napisał(a):o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam Laughing

Rzczeywiście drobiazgi Laughing Jak to mówią "mówisz i masz" Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes? Big Grin
Odezwał się kurwa romantyk Surprised . Jestem na swój sposób romantyczny. Dziewczyny na stałe nie mam, ale w okresie walentynkowym to cos pozytywnego, kasy zaoszczędzę trochę Laughing .
Tak naprawdę to wkurwia mnie to święto, bo wszystko jest do bólu na pokaz Wink . Co druga (tylko?) para rzuca słowa na wiatr w ten magiczny dzień.

Zresztą popsioczyć sobie nie mogę? Surprised

KISIEL napisał(a):Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.
Nie inaczej mocium panie!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii

A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?Big Grin

idz kurwa kupowac ta zlota rybke ;P
Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl
od Badyla to Ty sie odpierdol moj mily Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl

zobaczymy czy bedziesz taki chojrak jak sie dzisiaj skurwimy Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6