Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina 
masz tylko o tym nie wiesz

rozejrzyj sie w kuchni badz łazience - powinniem sie tam znajdowac komin tzn. dziura zatkana kratką. Wbrew pozorom to jest własnie komin

no wiem, szyb wentylacyjny

kominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke

okej spadam spac, bo o 7 wstac musze

Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina 
Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])
Na Mikołaja raczej nic nie kupuje, na gwizadke za to opróżniam się z pieniędzy... ;0
Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])
No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii
A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?

Ja chce zaliczenie z materiałów ceramicznych

P
o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam
a walentynki śmierdzą

Tomash napisał(a):o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam 
Rzczeywiście drobiazgi

Jak to mówią "mówisz i masz"

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes? 
Odezwał się kurwa romantyk

. Jestem na swój sposób romantyczny. Dziewczyny na stałe nie mam, ale w okresie walentynkowym to cos pozytywnego, kasy zaoszczędzę trochę

.
Tak naprawdę to wkurwia mnie to święto, bo wszystko jest do bólu na pokaz

. Co druga (tylko?) para rzuca słowa na wiatr w ten magiczny dzień.
Zresztą popsioczyć sobie nie mogę?
KISIEL napisał(a):Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.
Nie inaczej mocium panie!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])
No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii
A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?
idz kurwa kupowac ta zlota rybke ;P
Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl
od Badyla to Ty sie odpierdol moj mily

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl
zobaczymy czy bedziesz taki chojrak jak sie dzisiaj skurwimy