Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
raf667 napisał(a):O,to pozer jebanyAle uwaga bo zapewne niedługo zarzuci temat że Darkthrone lubi!O to wtedy będzie można się dopiero czepiać.Bo pokazuje jaki to true jest!Przecież powinien mówić że lubi takie bandy jak Metallica,Iron Maiden czy Nightwish.Bo wiadomo jak lubisz Ironów to jesteś spoko.Ale jak lubisz np.Emperor to na bank jesteś kolejnym pozerem co to tylko pokazuje jakich diabłów to nie słucha!
Z tej "ironii" można śmiało wywnioskować, iż czujesz się lepszy słuchając owych "diabłów" i sam patrzysz z pogardą na fanów podanych przez Ciebie bandów.
A poza tym technologia idzie do przodu po, aby ludzkość zaoszczędziła coś czego kupić nie można i każdy ma przydziałową tego ilość. Czas. Internet, telefony komórkowe, nawet te mp3 player'y są po to, abyś go oszczędzał. A internet wręcz zaprasza do zamieszczania w nim dem zespołów : MySpace, radia internetowe, p2p (między kumplami rzecz jasna)etc. Ale jeśli wraz ze swymi "podziemnymi pobratymcami" (górnikami?

) wolicie nie iść z duchem postępu, to już Wasz TRV-kaprys. Odcinanie się od świata to pierwszy krok, aby zostać mnichem czy innym pustelnikiem

Valhalla napisał(a):no w sumie juz sama nie wiem, ktory bardziej chujowy
To ja ci powiem co jest najbardziej chujowe.Mianowicie twój ryj.
Rumian napisał(a):Prawda? jeszcze ten nick i 667 hmm to jakby wieksze ZŁO niz 666,
I kto to mówi?
Edytuj posty - Tom
raf667 napisał(a):Valhalla napisał(a):no w sumie juz sama nie wiem, ktory bardziej chujowy
To ja ci powiem co jest najbardziej chujowe.Mianowicie twój ryj.
o jezu, bo sie poplacze. to mi dojebales

RAF POJAZD ROKU, MISTRZU NAUCZAJ MNIE
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):RAF POJAZD ROKU, MISTRZU NAUCZAJ MNIE
O przepraszam jak mi tu ktoś chujami w moją stronę rzuca to nie będę się długo zastanawiał nad skomplikowaną i filozoficzną odpowiedzią...
Też jestem zdania, że zamiast myśleć lepiej napierdalać.
Chlopcze - ta fotka, to byl zart - znasz takie pojecie? trafia ono do Twojego ciasnego umyslu? dla jaj robi sie rozne rzeczy, zapewniam Cie :] jesli nie rozumiesz tego to przykro mi, poza tym fotka ma ponad rok
Rumian napisał(a):Chlopcze - ta fotka, to byl zart - znasz takie pojecie? trafia ono do Twojego ciasnego umyslu?
To teraz ja...
Chłopcze -ten nick to taki żart-znasz takie pojęcie?
podobnie jak moja wypowiedz takze byla zartobliwa... ja pierdole, skad Ty sie wziales?
przecie jest napisane ze z pomiechowka
a tak btw to troche z dupy ta napinka
raf667 napisał(a):O przepraszam jak mi tu ktoś chujami w moją stronę rzuca to nie będę się długo zastanawiał nad skomplikowaną i filozoficzną odpowiedzią...
w twoja? a mialam wrazenie, ze gadka byla o avatarze..
pokaz cycki to pogadamy.
Valhalla napisał(a):mialam wrazenie, ze gadka byla o avatarze..
Wyzywasz Legię,wyzywasz mnie.
Valhalla napisał(a):pokaz cycki to pogadamy.
Może być?
raf667 napisał(a):Wyzywasz Legię,wyzywasz mnie.
a w ktorym momencie ja wyzwalam legie?
skomentowalam zdaje sie avatar a nie druzyne ;]
raf667 napisał(a):Może być?
silikonowe sie nie licza
Nie fifokować i nie pokazywać sztucznych cycków.
Wracać do tematu.
Valhalla napisał(a):raf667 napisał(a):Może być?
silikonowe sie nie licza
Takie to i silikonowe mogą być

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11