11-20-2006, 10:04 PM
11-20-2006, 10:15 PM
A ja myślę że na znacznie mniej
11-20-2006, 10:21 PM
To mu aż w pięty poszło.
11-21-2006, 11:29 AM
Po prostu jesteście zajebiści.I gdzie ja kurwa napisałem że internet jest pozerski?Ja sam latam po stronach np.Cannibal Corpse,Emperor czy Slayer.Ale jeśli chodzi o podziemie to nie ma to jak usiąść i napisać list z prośbą o demko.Po co sobie życie utrudniać?To mi powiedz dlaczego np.wiele ludzi wspina się po górach zamiast podjechać sobie kolejką?Bo z tego jest większa przyjemność i satysfakcja.Ale nieeee przecież można sobie mp3 pościągać.Że list jakiś pisać?I jeszcze znaczki do środka wrzucić?A przecież to trzeba jeszcze na pocztę iść!
Co jak co ale nie ma to jak doczepić się do tak zajebiście ważnych rzeczy jak avatar i nick.Ja pierdolę Legię se ustawił !O to dziad zajebany!Pewnie tak tu udaje że to legionistów zna i ekipą może postraszyć!!!
I zobacz go jeszcze tu udaje że się podziemiem interesuje!No po prostu nie wiem jak tak można!I jeszcze napisał że radzi sobie bez neta!O,to pozer jebanyAle uwaga bo zapewne niedługo zarzuci temat że Darkthrone lubi!O to wtedy będzie można się dopiero czepiać.Bo pokazuje jaki to true jest!Przecież powinien mówić że lubi takie bandy jak Metallica,Iron Maiden czy Nightwish.Bo wiadomo jak lubisz Ironów to jesteś spoko.Ale jak lubisz np.Emperor to na bank jesteś kolejnym pozerem co to tylko pokazuje jakich diabłów to nie słucha!
A w tym prawdziwym podziemiu to wiadomo.Sami
Zacofani tacy.Nie chcą korzystać z netu...Oldskul udają...
I przy okazji.Narzekacie tak że płytki są drogie.Jak byś wiedział jeden z drugim gdzie szukać to można naprawdę fajne demka za góra 10 zł dostać.
Co jak co ale nie ma to jak doczepić się do tak zajebiście ważnych rzeczy jak avatar i nick.Ja pierdolę Legię se ustawił !O to dziad zajebany!Pewnie tak tu udaje że to legionistów zna i ekipą może postraszyć!!!
I zobacz go jeszcze tu udaje że się podziemiem interesuje!No po prostu nie wiem jak tak można!I jeszcze napisał że radzi sobie bez neta!O,to pozer jebanyAle uwaga bo zapewne niedługo zarzuci temat że Darkthrone lubi!O to wtedy będzie można się dopiero czepiać.Bo pokazuje jaki to true jest!Przecież powinien mówić że lubi takie bandy jak Metallica,Iron Maiden czy Nightwish.Bo wiadomo jak lubisz Ironów to jesteś spoko.Ale jak lubisz np.Emperor to na bank jesteś kolejnym pozerem co to tylko pokazuje jakich diabłów to nie słucha!
A w tym prawdziwym podziemiu to wiadomo.Sami
Ambivalent napisał(a):idioci albo debile
Zacofani tacy.Nie chcą korzystać z netu...Oldskul udają...
I przy okazji.Narzekacie tak że płytki są drogie.Jak byś wiedział jeden z drugim gdzie szukać to można naprawdę fajne demka za góra 10 zł dostać.
11-21-2006, 12:20 PM
Ależ 10 zł za demo to rozbój w biały dzień - 95% podziemia to syf, którego nie wziąłbym nawet za darmo. Oczywiście mentalność ,,metali" z prowincji jest taka,ze jesli cos jest ,,z podziemia" i na dodatek, uzyskano to z pomocą podupadającej Poczty Polskiej,to trzeba robić przy tym w pory.A jesli jeszcze zespół powstał na polskiej ziemi to już w ogóle pełnia szczęścia,wręcz imperatyw rozkazujący bredzić w kółko w patriotycznym tonie o ,,braterstwie", ,,true wspieraniu rodzimej sceny", ,,muzie co najmniej tak dobrej jak zagraniczna" itd. Generalnie,ciężki przypadek sie nam trafił
11-21-2006, 12:28 PM
Necro Desecrator napisał(a):Ależ 10 zł za demo to rozbój w biały dzień
Powiedziałem GÓRA 10 zł.Ostatnio dostałem płytkę+kasetkę za darmo.A ile osób pisze że MUSZĄ mp3 ściągać bo mają głód muzyki?To ta dycha (GÓRA) się nie znajdzie?
Necro Desecrator napisał(a):95% podziemia to syf
Jest sporo syfu,pewnie.Tak samo jak i na scenie oficjalnej i wszędzie.Ale na pewno nie 95%.
Oczywiście że się cieszę jak dostane pake z podziemia.Na pewno bardziej niż przy przesłuchiwaniu ściągniętych mp3.
11-21-2006, 12:32 PM
Necro Desecrator napisał(a):Generalnie,ciężki przypadek sie nam trafił
Tak jak pisałem wyżej.No zobacz podziemie mu się podoba.I listy od maili woli.Nie z tego świata chyba jest...
11-21-2006, 12:42 PM
raf667 napisał(a):Po prostu jesteście zajebiści.
Wiemy, wiemy.
raf667 napisał(a):I gdzie ja kurwa napisałem że internet jest pozerski?
Z Twojej pierwszej wypowiedzi mozna zrozumiec ,ze oceniasz to jako cos negatywnego. A "pozer" to pewien synonim negatywny. Pozatym dobrze pasuje do tego tematu.
raf667 napisał(a):Ale jeśli chodzi o podziemie to nie ma to jak usiąść i napisać list z prośbą o demko.Po co sobie życie utrudniać?To mi powiedz dlaczego np.wiele ludzi wspina się po górach zamiast podjechać sobie kolejką?Bo z tego jest większa przyjemność i satysfakcja.Ale nieeee przecież można sobie mp3 pościągać.Że list jakiś pisać?I jeszcze znaczki do środka wrzucić?A przecież to trzeba jeszcze na pocztę iść
Napisalem Ci juz ostatnio ,ze jesli Ci to sprawia frajde to mi to rybka. To w koncu Twoje zycie. Poprostu w dobie telefonow komorkowych i internetu jest to troche strata czasu. Ale skoro czerpiesz szczescie z Tego to nie widze przeszkod, ktore by zmusily Ciebie do zaprzestania takiej dzialalnosci. I nie porownuj mp3 do emaili. To jednak inny kaliber sprawy.
A ja nadal uwazam ,ze internet to raj dla andergrałndu i zupelnie nie rozumiem dlaczego Ci na to besztaja.
raf667 napisał(a):Przecież powinien mówić że lubi takie bandy jak Metallica,Iron Maiden czy Nightwish.Bo wiadomo jak lubisz Ironów to jesteś spoko.Ale jak lubisz np.Emperor to na bank jesteś kolejnym pozerem co to tylko pokazuje jakich diabłów to nie słucha!
ROTFL
raf667 napisał(a):Oldskul udają...
No akurat bluzganie na internet ,ktory moze im pomoc to ROTFL. W sumie mozna to podciagnac pod pozerstwo, wiec masz racje.
11-21-2006, 12:47 PM
raf667 napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Generalnie,ciężki przypadek sie nam trafił
Tak jak pisałem wyżej.No zobacz podziemie mu się podoba.I listy od maili woli.Nie z tego świata chyba jest...
A w ogóle dochodzi poczta do tego Pomiechówka?
11-21-2006, 12:53 PM
Btw. ciekawe co Ty Rafciu zrobisz jak mp3 wyprze z rynku dzisiejsze nosniki(a na to sie zanosi). 

11-21-2006, 01:07 PM
Będzie sie cieszył że słucha muzy z podziemnych i kvltowych nośników, tak jak niektórzy dorabiają ideologie do winyli(nie żebym coś mial do czarnych płyt, wręcz przeciwnie mam ich całkiem sporo)
11-21-2006, 01:28 PM
Necro Desecrator napisał(a):A w ogóle dochodzi poczta do tego Pomiechówka?Poczta ponoć w ogóle strajkuje z tego co słyszałem.Co jest oczywiście kolejnym argumentem za pisaniem listów a nie e-maili.
11-21-2006, 02:08 PM
przez to nie ma moich płyt z allegro. od dziś wszystko ściągam przez fir,y kurirskie.
11-22-2006, 12:47 AM
raf667 napisał(a):o jak co ale nie ma to jak doczepić się do tak zajebiście ważnych rzeczy jak avatarno w sumie juz sama nie wiem, ktory bardziej chujowy
raf667 napisał(a):przecież powinien mówić że lubi takie bandy jak Metallica,Iron Maiden czy Nightwish.Bo wiadomo jak lubisz Ironów to jesteś spoko.kto Ci dziecko takich rzeczy naopowiadal?
11-22-2006, 01:13 AM
jak indory