Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha.
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha.
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
co wg ciebie jest nie pedalskie?
sorki za mały wkret

a co myslicie o facecie i białych glanach ?

pytam serio heh
The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? :P
Trza bylo zapytac przed kupnem.
Acrid napisał(a):The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? 
Trza bylo zapytac przed kupnem.
jeszcze nie kupiłem hihi... pisze jeszcze bo myslałem o tym, ale jeszcze chce posłuchac opini innych

a tutaj bedzie ona jak najbardziej trafna

-Rene- napisał(a):Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha.
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp

Flying Corpse napisał(a):Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp 
Moim priorytetem,od zawsze było funkcjonowanie w roli
łamiącej stereotypy kury domowej ;>.
Hmm..
Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?
Styl prawdzich metalowych wojownikow - Manowara!
Szyszak napisał(a):Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?
ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co

(prosze sie ode mnie odjebac)
The Stig napisał(a):Szyszak napisał(a):Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?
ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co
(prosze sie ode mnie odjebac)
Jakbyś myślał jeszcze troche wolniej, to zacząłbyś się cofać...