-Rene- napisał(a):Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha.
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
Ha! No wiadomo, że na człowieku. Mi to nie przeszkadza absolutnie jak kto się ubiera w relacjach z innymi ludźmi. Chciałem się tylko dowiedzieć co o tym myślicie. Czy uważacie, że to praktyczne/niepraktyczne/"pedalskie"/fajne itp. itd. To chyba normalne w dziale forum, którego tematem jest Odzież.
Peace!

Nadrin napisał(a):Ha! No wiadomo, że na człowieku. Mi to nie przeszkadza absolutnie jak kto się ubiera w relacjach z innymi ludźmi. Chciałem się tylko dowiedzieć co o tym myślicie. Czy uważacie, że to praktyczne/niepraktyczne/"pedalskie"/fajne itp. itd. To chyba normalne w dziale forum, którego tematem jest Odzież.
Peace! 
Nie wiem czemu,ale coś mi mówi,że gdybym odpowiedziała kolejną ironią znowu walnąłbyś mi w twarz 'peace' dlatego będę dziś milusia i słodziusia.. ja mam 14-stki i 20-stki jeśli o glany chodzi.Wiąże się to cholerstwo dosyć długo (niby kwestia wprawy ale mimo wszystko trochę czasu to zrzera) i co by nie mówić,faktycznie są to raczej buty dla panny bo faceci wyglądają w nich,moim zdaniem,nie teges po prostu..
Widzę, że uprzejmości mamy już za sobą.

Tak czy inaczej dzięki za odp. w temacie.

Nadrin napisał(a):Widzę, że uprzejmości mamy już za sobą. 
O_o"
Cytat:Tak czy inaczej dzięki za odp. w temacie. 
Na kolana i dziekuj za okazaną łaskę!

;>.
Białe:/ fuu... Biale buty to baby w zespołach ludowych nosza

Nie ważne jak wygląda zespół ważne by grał dobrą muzę... odwalić się od manowara!

Krwawy napisał(a):odwalić się od manowara!
Manowar to cioty i geje, majacy skrajnie homoseksualny wizerunek sceniczny i nudna, wtorna muzyke
Istny,zdajesz sobie sprawę co będzie jak Wszebąd to przeczyta?

ciii ramzes, ja wlasnie staram sie wywolac wilka z lasu
Mój.. były miał glany za kolana

hock:
Puna napisał(a):Mój.. były miał glany za kolana
hock:
Dobrze że nie za poślady i dobrze że nie twój przyszły

Puna napisał(a):Mój.. były miał glany za kolana
glany za kolana? to jak chodził? na wyprostowanych nogach? masz jakieś fotki tego ewenementu?
Rybacy mają coś takiego. Takie kalosze po pas.
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał