Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Faceci w wysokich glanach.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
-Rene- napisał(a):
Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
Ha! No wiadomo, że na człowieku. Mi to nie przeszkadza absolutnie jak kto się ubiera w relacjach z innymi ludźmi. Chciałem się tylko dowiedzieć co o tym myślicie. Czy uważacie, że to praktyczne/niepraktyczne/"pedalskie"/fajne itp. itd. To chyba normalne w dziale forum, którego tematem jest Odzież. Wink

Peace! Smile
warsadal napisał(a):
The Stig napisał(a):
Szyszak napisał(a):
Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?

Styl prawdzich metalowych wojownikow - Manowara!
ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co Laughing (prosze sie ode mnie odjebac)
Jakbyś myślał jeszcze troche wolniej, to zacząłbyś się cofać... Wink

to raczej niemożliwe Wink
Nadrin napisał(a):Ha! No wiadomo, że na człowieku. Mi to nie przeszkadza absolutnie jak kto się ubiera w relacjach z innymi ludźmi. Chciałem się tylko dowiedzieć co o tym myślicie. Czy uważacie, że to praktyczne/niepraktyczne/"pedalskie"/fajne itp. itd. To chyba normalne w dziale forum, którego tematem jest Odzież. Wink

Peace! Smile
Nie wiem czemu,ale coś mi mówi,że gdybym odpowiedziała kolejną ironią znowu walnąłbyś mi w twarz 'peace' dlatego będę dziś milusia i słodziusia.. ja mam 14-stki i 20-stki jeśli o glany chodzi.Wiąże się to cholerstwo dosyć długo (niby kwestia wprawy ale mimo wszystko trochę czasu to zrzera) i co by nie mówić,faktycznie są to raczej buty dla panny bo faceci wyglądają w nich,moim zdaniem,nie teges po prostu..
Widzę, że uprzejmości mamy już za sobą. Angry Tak czy inaczej dzięki za odp. w temacie. Wink
Nadrin napisał(a):Widzę, że uprzejmości mamy już za sobą. Angry

O_o"
Cytat:Tak czy inaczej dzięki za odp. w temacie. Wink
Na kolana i dziekuj za okazaną łaskę! Angry ;>.
Białe:/ fuu... Biale buty to baby w zespołach ludowych noszaTongue
Mad Nie ważne jak wygląda zespół ważne by grał dobrą muzę... odwalić się od manowara! Evil or Very Mad
Krwawy napisał(a):odwalić się od manowara!

Manowar to cioty i geje, majacy skrajnie homoseksualny wizerunek sceniczny i nudna, wtorna muzyke
Istny,zdajesz sobie sprawę co będzie jak Wszebąd to przeczyta? Mr. Green
ciii ramzes, ja wlasnie staram sie wywolac wilka z lasu
Mój.. były miał glany za kolana Confusedhock:
Puna napisał(a):Mój.. były miał glany za kolana Confusedhock:
Dobrze że nie za poślady i dobrze że nie twój przyszły Wink
Puna napisał(a):Mój.. były miał glany za kolana
glany za kolana? to jak chodził? na wyprostowanych nogach? masz jakieś fotki tego ewenementu?
Rybacy mają coś takiego. Takie kalosze po pas.
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał
Stron: 1 2 3 4