Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Happy Tree Friends
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Widzial ktos moze te krwawe zwierzatka? Jesli tak, to jak wam sie podobaja? Jak nie, to wlazcie na www.happytreefriends.com i ocencie
oj kto by tego nie znal Tongue HTF wymiata Big Grin
Oj taak Big Grin Fajny byl ten odcinek jak jechali autobusem Big Grin Wszystkie sa fajne, ale tamten jest moim ulubionym. A wy macie jakies swoje ulubione odcinki?

Arion

Taaak... Dyndanie na gałęzi na oku i ptaki wymiatają Angry
Hehehe, nie ma co - weseli leśni przyjaciele wymiatają Big Grin
hehee, już od dłuższego czasu jestem ich fanem Big Grin happy tree friends rulesss 8)
A mnie sie najbardziej podobal motyw bohatera co kulawa taka ratuje i jej potem zamiast glowy żołędź wtyka Big Grin
mi się wbił w pamięć odcinek jak taka para sobie zrobiła piknik gdzieś na świeżym powietrzu i później(oczywiśćie przez przypadek:>) jednemu jakiś znak drogowy przyciął twarz a późńiej wyciskali sok z oczu zamiast z cytryn i później ..... mmmm Big Grin Big Grin Big Grin
ja lubie odcinek z strzyzeniem sie... Angry oczywiscie autobus tez wymiata Angry
Właśnie sobie oglądam.Normalnie to jest wyjebiste!
A foś jest najlepszy, choć fajny jest też ten żołnierz Big Grin
Jakie są wasze ulubione zwierzątka?? Ja lubię misia weterana i tego ślepego Tongue
Najlepszy jest Łoś Big Grin
Łoś i ten mały miś rządzą Big Grin
Weteran jest niesamowity. A wlasnie, kojarzycie moze cos co sie nazywa "Lenore - The Cute Little Dead Girl"? Mialam okazje widziec kilkanascie odcinkow i jeszcze bardziej mi sie spodobalo niz Happy Tree Friends.
Z odcinków to mi się podobał taki z bezludną wyspą i z robieniem lemoniady przez Petunię i Giggles.
A co do zwierzątka... Chyba jeżyk Flaky.

Szkoda, że widziałam tylko angielską wersję.
Stron: 1 2