Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Happy Tree Friends
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Najpelszy odcinek - teatr.
A pluszak to weteran ;p Nigdy nie zapomnę akcji w McDonaldsie czy na obozowisku ;p No i słynna zabawa w chowanego :>
wszystkie epizody znajduja sie tutaj...

http://kazaalite.pl/inne/htf/index.htm
Confusedhock: fajny jest odcinek na cmentarzu
te kreskówki to fajowa sprawa......niech żyją Mad
wprost GENIALNE!
nie wiem, jak kogoś może to nie śmieszyć (choć o gustach się nie dyskutuje), ale pokładam się ze śmiechu za każdym razem gdy oglądam. Zwłaszcza motyw na dyskotece i na strzelnicy... powalające kreskówki Laughing Laughing
jak ogladalem dowiedzialem sie ze jestem psychopata (od siostry) Tongue Tongue Tongue
Mozna z tych bajeczek wyciągnąc wiele wniosków np. żeby nie nurkować tam, gdzie łoś łowi ryby Angry
Bardzo fajne, ale wszystkie odcinki kilka razy oglądałam, więc wrażenia już na mnie to nie robi.

edit: poprawa błędów Smile
osz!.... piękne! Laughing najlepszy łoś! buahahahha Big Grin
Lumpy wymiata. Fajne było jak odcinał sobie nogę łyzeczką Big Grin
Wojaczek wymiata Laughing !
A odcinek to chyba zabawa w chowanego.
HTF powalają na kolana, a łosiek, to jeden z moich ulubieńców Laughing
Niezly serial , chociaz szczerze mowiac wole "South Park" tam dopiero jest jazda . Ale HTF mozna poogladac dla smiechu od czasu do czasu . Ulubiona postac to The Mole i Pop and Cub , a najlepszy moim zdaniem odcinek to ten mrowkojadem ktory wsadza jezyk do mrowiska Laughing Maskra .
pozdrawiam
Stron: 1 2