Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsze zespoły rockowe wszech czasów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
A jak Smile Sex Pistols i Slayer - spać mi sie chce ale obydwie kapele to goście z jajami swoich czasów zarówno muzyki swojego gatunku jak i rocka w ogóle Smile (potencjał wielkości jaj w tym przypadku rozumiem w skali wszechświata i wszechczasów)

PS. Metal to dla mnie podgatunek rocka - zawsze to rozumiałem w ten sposób i stąd Slayer jako najwybitniejszy przedstawiciel owego Smile
franek napisał(a):no patrzcie jak nam uzytkownicy zlagodnieli Big Grin

Co kur... Wink

franek napisał(a):pzdr. MaFFej - aha, i sprobuj z Beatlesami jeszcze raz, naprawde polecam.

Może kiedyś... moja znajomość ogranicza się do jednego dawno słyszanego albumu i - co oczywiste - do typowych komercyjnych (tak, tak... mówta co chceta ale przecie kiedyś tacy Beatlesi czy Elvis to były gwiazdy pierwszego formatu dla WSZYSTKICH Wink ) hiciorów grupy. Mozna nadrobić jak będzie czas.

Balthor napisał(a):maffej chodzilo ci chyba o obiektywne rankingi xD

Fakt... już spałem Wink . Zaraz poprawie bo obciach jak cholera Tongue .

buubi napisał(a):PS. Metal to dla mnie podgatunek rocka...

No ogólnie wszystko to wychodzi od wspólnych ojców - i tu masz rację, ale z drugiej strony taki ranking robi się troszkę chaotyczny...
Trzeba byc debilem zeby wstawic U2 czy Marleya a zapomniec o Thin Lizzy,ktorego W RANKINGU ZABRAKLO!!!!;/
JAkikolwiek taki ranging, w którym pierwszej trójki nie stanowia (w dowolnej kolejności) PF, KC i Led Zeppelin jest z natury swojej zły.
1. Guns N' Roses
2. Led Zeppelin
3. Motorhead
4. Deep Purple
5. Pink Floyd
6. U2
7. The Rolling Stones
8. AC/DC
9. Black Sabbath
10. Queen

Tak powinna wyglądać prawdziwa lista Surprised
Chyba bez pierwszego miejca Big Grin
A chcesz w piernicz Laughing
Oczywiscie, ze bez pierwszego.

W sumie, moze i Motorhead powinien być w pierwszej 3?

To może tak:

Pink Floyd
Motorhead
King Crimson
'Bitlesi'
Deep Purple
AC/DC
Queen
Led Zeppelin

a reszty nie wiem. Dobra, z tym LZ w pierwszej 3 to przesadziłem Tongue
1.Whitesnake
2.Pink Floyd
3.AC/DC
4.Led Zeppelin
5.KISS
6.King Crimson
7.Alice Cooper
8.Thin Lizzy
9.Cream
10.Marillion

\m/
Co wy chcecie od Gunsów Confusedhock: Przecież, to jeden z najlepszych zespołow rockowych jakie powstały, a wy mi tu takie farmazony jebiecie Wink
Ghost_82 napisał(a):Co wy chcecie od Gunsów Confusedhock: Przecież, to jeden z najlepszych zespołow rockowych jakie powstały, a wy mi tu takie farmazony jebiecie Wink

Na tle mojej czy Riterna listy wypadaja slaboWink
Pozycja może być tylko jedna

1. Queen
Cytat:Dobra, z tym LZ w pierwszej 3 to przesadziłem
Pieprzysz jak potłuczony. Led Zeppelin zasługuje co najmniej na pierwszą ..ee.. jedynkę? Big Grin
eh, pocieszni wszyscy jesteście Laughing
na żadnej liście nie umieściłbym Gunsów Wink

dziwne, że nikt nie umieścił na swej liście Jethro Tull Wink

edit: a jednak ktoś umieścił Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7