Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Closterkeller
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
dla mnie Lubiany i Szanowany zespół. A jak jest u Was ? Tongue
Nielubiany i Nieszanowany Surprised
Niezbyt przepadam, tak jakoś mi nie odpowiada, z resztą jak większość polskich zespołów w takim klimacie.
a ja uwielbiam Smile
to był moj pierwszy zespół gotycki jakiego zaczełam słuchać
BIG sentyment do albumu "Violet"
nieważne jak teraz grają i jak kiedys grali... szacunek dla nich za to że ciągle to robią i robią tak dobrze jak tylko potrafią Smile
Kilka kawałków ujdzie. Anja fajny wokal ma. Znośne to w miarę jest.
a najlepsze albumy ? dla mnie ciężko wybrac jeden jedyny bo z pewnoscią Grapphite, Scarlet, Nero, Cyan to bardzo godne propozycje :>
Closterkeller to jeden z moich ulubionych zespolow, zdecydowanie najlepsze plyty: nero, cyan Big Grin Big Grin Closter jest wyjatkowy, moim zdaniem jedna z najlepszych polskich kapel, anja ma swietny wokal, tekst sa tez bardzo piekne, ogolnie dla mnie bomba Big Grin
ogólnie nie przepadam, ale Grapphite całkiem zacne jest Smile na pewno wśród polskich zespołów z tego rodzaju wyróżnia się dobrym wokalem

Arion

Closterkeller skończył się dla mnie po Graficie, ewentualnie jeszcze Pastel był zjadliwy.
a teraz im dalej, tym gorzej. zbiera mi się na mdłości przy pografitowych popłuczynach. ciągną dalej na siłę, choć ich muzyka, ujmując rzecz łagodnie, nikogo już nie porywa.
z całym szacunkiem dla wcześniejszych nagrań - padaka, wstyd i niewyraźna breja.

aha, co do głosu Anji - powstrzymałabym się z takimi pochwałami, wcale nie jest najczystszy i trochę mi zajęło zanim do niego przywykłam.
ja nie mówiłam o czystości wokalu Smile tylko o właściwie, że jest charakterystyczny i czymś się wyróżnia. Specyficzny, to fakt.
Arion napisał(a):aha, co do głosu Anji - powstrzymałabym się z takimi pochwałami, wcale nie jest najczystszy i trochę mi zajęło zanim do niego przywykłam.

A ja bym się pokusił o stwierdzenie, że bywa cholernie irytujący, nie zawsze, nie w każdym utworze, ale bywa.
Poza tym nowy Closterkeller jest nudny, wtórny i najlepiej by było gdyby po Graficie zakończyli działalność tak jak to swego czasu Anja zapowiadała. Z pografitowych rzeczy ujdzie jeszcze koncertówka Fine de Siecle. Poza tym to straszna kiła się zrobiła. Albumu Nero nie byłem nawet w stanie przesłuchac do końca.
Hmm, Violet i Cyan, no i wspomniana wyżej koncertówka, poza tymi albumami to mogłoby ich nie być jeśli o mnie chodzi.

Arion

aye, aye. dobrze gadasz, ale miodu nie dostaniesz ;P [bo nie, muyhyhy ]:>]
dokładnie, po graficie powinni powiedzieć sobie slut i nie otwierać tego żenującego, powiedziałabym, etapu swojej twórczości. no nic.

fin de siecle przyjemny jest, nie powiem. ale im dalej tym gorzej. nistyty.
świetny polski zespół Tongue uwielbiam Agnieszkę,Fortepian,władzę,cisze w jej domu,cisze w moim domu i wiele innych utworów Smile
Pandora napisał(a):Nielubiany i Nieszanowany Surprised

moglabys rozwinac ta wypowiedz? dlaczego nielubiany i nieszanowany? Tongue
Stron: 1 2 3 4