05-12-2006, 10:47 PM
05-13-2006, 08:15 AM
Nielubiany i Nieszanowany 

05-13-2006, 03:13 PM
Niezbyt przepadam, tak jakoś mi nie odpowiada, z resztą jak większość polskich zespołów w takim klimacie.
05-14-2006, 11:05 AM
a ja uwielbiam 
to był moj pierwszy zespół gotycki jakiego zaczełam słuchać
BIG sentyment do albumu "Violet"

to był moj pierwszy zespół gotycki jakiego zaczełam słuchać
BIG sentyment do albumu "Violet"
05-14-2006, 05:54 PM
nieważne jak teraz grają i jak kiedys grali... szacunek dla nich za to że ciągle to robią i robią tak dobrze jak tylko potrafią 

05-14-2006, 05:58 PM
Kilka kawałków ujdzie. Anja fajny wokal ma. Znośne to w miarę jest.
05-15-2006, 01:20 PM
a najlepsze albumy ? dla mnie ciężko wybrac jeden jedyny bo z pewnoscią Grapphite, Scarlet, Nero, Cyan to bardzo godne propozycje :>
05-17-2006, 07:32 PM
Closterkeller to jeden z moich ulubionych zespolow, zdecydowanie najlepsze plyty: nero, cyan
Closter jest wyjatkowy, moim zdaniem jedna z najlepszych polskich kapel, anja ma swietny wokal, tekst sa tez bardzo piekne, ogolnie dla mnie bomba 

05-28-2006, 06:56 PM
ogólnie nie przepadam, ale Grapphite całkiem zacne jest
na pewno wśród polskich zespołów z tego rodzaju wyróżnia się dobrym wokalem

Arion
05-31-2006, 10:35 PM
Closterkeller skończył się dla mnie po Graficie, ewentualnie jeszcze Pastel był zjadliwy.
a teraz im dalej, tym gorzej. zbiera mi się na mdłości przy pografitowych popłuczynach. ciągną dalej na siłę, choć ich muzyka, ujmując rzecz łagodnie, nikogo już nie porywa.
z całym szacunkiem dla wcześniejszych nagrań - padaka, wstyd i niewyraźna breja.
aha, co do głosu Anji - powstrzymałabym się z takimi pochwałami, wcale nie jest najczystszy i trochę mi zajęło zanim do niego przywykłam.
a teraz im dalej, tym gorzej. zbiera mi się na mdłości przy pografitowych popłuczynach. ciągną dalej na siłę, choć ich muzyka, ujmując rzecz łagodnie, nikogo już nie porywa.
z całym szacunkiem dla wcześniejszych nagrań - padaka, wstyd i niewyraźna breja.
aha, co do głosu Anji - powstrzymałabym się z takimi pochwałami, wcale nie jest najczystszy i trochę mi zajęło zanim do niego przywykłam.
06-01-2006, 08:20 PM
ja nie mówiłam o czystości wokalu
tylko o właściwie, że jest charakterystyczny i czymś się wyróżnia. Specyficzny, to fakt.

06-09-2006, 11:53 AM
Arion napisał(a):aha, co do głosu Anji - powstrzymałabym się z takimi pochwałami, wcale nie jest najczystszy i trochę mi zajęło zanim do niego przywykłam.
A ja bym się pokusił o stwierdzenie, że bywa cholernie irytujący, nie zawsze, nie w każdym utworze, ale bywa.
Poza tym nowy Closterkeller jest nudny, wtórny i najlepiej by było gdyby po Graficie zakończyli działalność tak jak to swego czasu Anja zapowiadała. Z pografitowych rzeczy ujdzie jeszcze koncertówka Fine de Siecle. Poza tym to straszna kiła się zrobiła. Albumu Nero nie byłem nawet w stanie przesłuchac do końca.
Hmm, Violet i Cyan, no i wspomniana wyżej koncertówka, poza tymi albumami to mogłoby ich nie być jeśli o mnie chodzi.
Arion
06-09-2006, 02:27 PM
aye, aye. dobrze gadasz, ale miodu nie dostaniesz ;P [bo nie, muyhyhy ]:>]
dokładnie, po graficie powinni powiedzieć sobie slut i nie otwierać tego żenującego, powiedziałabym, etapu swojej twórczości. no nic.
fin de siecle przyjemny jest, nie powiem. ale im dalej tym gorzej. nistyty.
dokładnie, po graficie powinni powiedzieć sobie slut i nie otwierać tego żenującego, powiedziałabym, etapu swojej twórczości. no nic.
fin de siecle przyjemny jest, nie powiem. ale im dalej tym gorzej. nistyty.
07-13-2006, 09:51 PM
świetny polski zespół
uwielbiam Agnieszkę,Fortepian,władzę,cisze w jej domu,cisze w moim domu i wiele innych utworów 

07-14-2006, 08:51 AM
Pandora napisał(a):Nielubiany i Nieszanowany
moglabys rozwinac ta wypowiedz? dlaczego nielubiany i nieszanowany?