Sorry, że nie na traszowisku, ale tutaj zagląda nieco więcej ludzi, a jest do dla mnie dość ważne. Za jakiś czas można usunąć

Mam takie pytanie ... Mianowicie chodzi mi o karty pamięci do telefonów komórkowych. Widziałam takowe na Allegro na przykład i zastanawiam się, gdzie można wsadzić taką kartę. To znaczy, gdzie jest jej miejsce w telefonie. Obadałam swój fon i jakoś nie mam pomysłu ... Pod kartą sim się raczej nie zmieści, a skoro nie tam, to gdzie? No i przede wszystkim na jakiej zasadzie działa taka karta? Wkładam ją i już mam full pamięci i mogę wgrywać jakieś zdjęcia czy mp3? Bardzo proszę o odpowiedź, bo chciałabym sobie kupić taką kartę jeśli faktycznie będzie działała tak, jak się tego spodziewam

Z góry dziękuję.
Pearl napisał(a):gdzie można wsadzić taką kartę.
Gdzie się chce
A gdzie jej miejsce w telefonie to nie wiem, ale to chyba zależy od aparatu.
Musisz mieć komórkę obsługującą takie dodatkowe karty.
Teoretycznie da się to podczepić do każdej z nowszych przez kabel USB (taki do łączenia koma z komputerem) tyle że po co nosić dysk w kieszeni?
Do Soniaków pasują takie same karty pamięcie jak do aparatów made in Sony

A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek?

Pearl napisał(a):A czy Motorola C651 zalicza się do tych nowszych komórek? 
ludzie macie internat,a nie umiecie z niego korzystać...
co do tematu - Twoja motorolka jest tak zaawansowana jak rower

wiec daruj sobie cuda niewidy w tym telefonie

jest to zwykły i prosty telefon który słuzy do pisanie SMS, MMS, dzwonienia, i robienia chujowych zdjec z aparatu o matrycy 0.3 megapixela. Jak chcesz miec telefon z ok 120 MB pamięcią to szykuj jakies 500-800 zł

ludzie - do chuja pana... umiecie czytac ze zrozumieniem ? jej kurwa chodzi o zastosowanie karty pamieci w telefonie, a nie o sposób podlaczenia sie z kompem czyteż jakies dyski pod USB

kurwa...
Jeżeli nie ma możliwości zainstalowania pamięci wewnętrznej, to należałoby znaleźć alternatywne rozwiązanie, prawda?
mal napisał(a):Jeżeli nie ma możliwości zainstalowania pamięci wewnętrznej, to należałoby znaleźć alternatywne rozwiązanie, prawda?
jeżeli nie mozna zainstalowac wew. pamieci, a chce sie to miec, to trza se zmienic telefon, a nie kombinować, bo jak sie przeliczy to ta Twoja alternatywa drozej wyniesie niz ten telefon obsługujący pamiec wew. + pamieć.
Jeśli masz "troszkę" pieniążków na PORZĄDNY telefon z niewyobrażalnymi bajerami (tudzież możliwością dokupowania i korzystania z kart pamięci) to osobiście polecam Nokię 3250

Tam jest wszystko o czym marzą goth'y

KISIEL napisał(a):Jeśli masz "troszkę" pieniążków na PORZĄDNY telefon z niewyobrażalnymi bajerami (tudzież możliwością dokupowania i korzystania z kart pamięci) to osobiście polecam Nokię 3250
Tam jest wszystko o czym marzą goth'y 
ohhh jessss szczególnie wyjabana 64-tonowa polifonia i 262 tyś. kolorowy wyswietlacz :>
Ano. I jeszcze "pokręcić" trochę można

Wcale żem nie sugerował żeś goth. Ja po prostu ich nie trawię

A z tego topicu można zrobić zawsze temat o telefonach komórkowych ogólnie. Chyba, że takowy już jest...
Ok, zmienione, choć nie pamiętam, czy już nie ma takiego tematu. Powiedzmy, że jeśli coś znajdę, ten poleci.