Z tym USB to jest tak. Wchodzisz do
Panel Sterowania>>>Phone Monitor Options i tam jest taka zakladka COM ports. Powinny byc 3.Jesli są to ustawiasz 3 na enable i powinno działac.Jak nie masz 3 portow to musisz doinstalowac sterowniki płyty głownej.
Chyba.
Krzychun, on podłączył telefon, komp go widzi, ale ma problem z rozpoznaniem karty pamięci. Warsadal'u moge Ci pomóc tylko w następujący sposób: Najpierw dowiedz sie jaką maxymalną karte mozesz wsadzić (1GB to dość dużo). Jeżeli bedziesz mógł wsadzić 1GB to problem lezy w czym innym... w zajebanym połączeniu telefon<----->PC. Siedze troche w tym i niejedne kombinacje robiłem

Doświadczenia z Samsungami mam przemile zjebane heh Miałem X480 i X640 - zachuja nie mogłem ich połączyc z kompem. Skoro Ty juz sie połączyłes ze swoim E250 to naprawde musisz byc dobry

Co do sprawy: Rada jest prosta - musisz odpalic aplikacje i szukac róznego rodzaju konfiguracji (w telefonie tez poszperaj) jezeli po 1-2 dniach nic sie nie uda to poszukaj nowego softu - jezeli nie znajdziesz no cóż... może Bluetooth (kosztuje 30-40 zł)
EDIT: poza tym dlaczego nie kupiłes sobie KURWA Sony Ericssona np. K750i ewentualnie K610i ? Ta sama cena, a te dwa telefony niszczą konkurencje.
Dzięki Wam chłopaki :]
The Stig napisał(a):Najpierw dowiedz sie jaką maxymalną karte mozesz wsadzić (1GB to dość dużo). Rada jest prosta - musisz odpalic aplikacje i szukac róznego rodzaju konfiguracji (w telefonie tez poszperaj) jezeli po 1-2 dniach nic sie nie uda to poszukaj nowego softu - jezeli nie znajdziesz no cóż... może Bluetooth (kosztuje 30-40 zł)
Te etapy mam już za sobą. Karta teoretycznie jest ok, co do programu... Niestety, to jeden z tych cudów, który tworzony był z podejściem: "uwaga, użytkownik tego programu to najprawdopodobniej idiota, nie pozwól mu niczego zrobić samemu"- tak więc możliwości konfiguracji są żadne.
Cytat:może Bluetooth (kosztuje 30-40 zł)
Też tak sądzę. Jutro kumpel podrzuci mi na uczelnię Bluetooth i zobaczymy.
Cytat:poza tym dlaczego nie kupiłes sobie KURWA Sony Ericssona np. K750i ewentualnie K610i ? Ta sama cena, a te dwa telefony niszczą konkurencje.
Bo są brzydkie jak kupa słonia...

A mój jest rozsuwany i mogę się wozić.
Tylko pamiętaj, że z oprogramowaniem do bluta tez czasem robią sie cyrki, wiec sie nie napalaj

warsadal napisał(a):A mój jest rozsuwany i mogę się wozić.
lans, lans najwazniejszy.
ja tu zarzuce oldschoolem teraz, telefon z pokretlem:
![[Obrazek: j70.jpg]](http://www.mobile-review.com/phonemodels/sony/image/j70.jpg)
mialem ten telefon kiedys, fajny byl
I co Warsadalu ? poradziłeś sobie ?
Yap.
Ustawienia>>Telefon>>Ustawienia USB>>Pamięć Masowa.
I nawet B. był zbędny

Cytat:poza tym dlaczego nie kupiłes sobie KURWA Sony Ericssona np. K750i ewentualnie K610i ? Ta sama cena, a te dwa telefony niszczą konkurencje.
Cytat:Bo są brzydkie jak kupa słonia...
A mój jest rozsuwany i mogę się wozić.
Bez przesady

Te dwa modele są zarąbiste i wygląd też niczego sobie jest. Ja mam K510i i nie narzekam

A te dawa wyżej wymienione to bym brał w ciemno. W końcu te telofony mają służyć

To jest dopiero kvlt

Po prostu nie ma i nie będzie lepszego telefonu. Nadal ją mam w szufladzie jako telefon zapasowy, i jestem pewien że będzie dalej działać i za 20 lat. A przeżyła np upadek z roweru na beton

3310 też daje rade, ale przy 3210 jest pozerskim ścierwem ;P
Gdzieś jeszcze mam takie cudo

Takie fony są trv, ale o lansiku na baletach można zapomnieć.
![[Obrazek: GF768.jpg]](http://www.cellink.com.au/products/images/GF768.jpg)
KVLT! Był szpan pare ładnych lat temu, telefon z klapką, hoho.