Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gra w skojarzenia ^_^
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No, fajne te twoje pozdr. Widziałem takie gadki na innych forumach i powiem po "forumowemu": ŻAL.

Mówię o podsumowaniu każdego swojego postu z pozdro, pozdr. , pozdo 600 i kurwa nie wiem jeszcze co. Do tej pory rzadko się to zdarzało na tym forum i było dobrze. Patrzę, że zaleje nas nowa fala trolli, którzy zmienią stary ład i porządek.
Zoltan napisał(a):zaleje nas nowa fala trolli,

Zoltaaaaaaan,czy ja jestem jednym z nich??? Question
Pozdro 600 !
Peace!
Ty mała gówniaro, za obrażenie Valhalli mam ochote sama Cię wypierdolić na zbity pysk, zwłaszcza, że sama zaczęłaś rzucać głupimi tekstami, początkowo w strone Acrida, teraz Valli.

I nie dziwie się, że gnoją Cię użytkownicy. Mają całkowite prawo. Choć znam więcej ludzi z IQ fiołka (czyli 1) to nie są jednak tak irytujący jak Ty.

Ode mnie masz 1 ostrzeżenie, trzymaj tak dalej to z przyjemnością wlepie Ci następne.
[Obrazek: zlo.gif]
Nie jestes gołosłowna..zła kobieto. Tongue
Hehe, jakie powitanie.

raf667 napisał(a):Zoltaaaaaaan,czy ja jestem jednym z nich??? Question
lol, musiałbyś bardziej zasłużyć na miano trolla Big Grin
maid napisał(a):smieszna jestes naprawde Szkoda tylko ze nie mam nadwagi, jak ty idiotko
Masz jakies kompleksy?? Moze chcesz o tym porozmawiac?? xD
a pierdolnieta taka jestes, ze szkoda slow. Tak mam mase kompleksow, codziennie modle sie zeby wygrac w totka milion i zebym mogla sobie zrobic odsysanie tluszczu i powiekszenie cyckow o o operacyjnej zmianie twarzy juz nie mowiac. Przejrzalas mnie bystrzaku.
a teraz wypierdalaj.
ciag sie Smile

wlasnie tak to jest miec cos po znajomosci Laughing
Spokój, bo kolejnego warna zarobisz.
ooo, już zarobiła, co sie tało?? Big Grin
Nie ode mnie, więc nie wiem ;D
nic takiego, mam swoje zdanie
nie daje sie obrzucac Angry Angry
a to za co??
moze mi chociaz napiszesz??

wars: edytuj posty.
za robienie bydła i ogólny debilizm. Jak nie widzisz w swoich postach nic niestosownego to masz problem
a to daj mi 3 ostrzezenie xD Laughing
za co??
sam wiesz co bym najchetniej napisala

Tom: EDYTUJ POSTY