Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gra w skojarzenia ^_^
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
bahama Arrow mama ! Tongue

P.S. Jak "jakiś" debil napisze "seks", albo "sex", to zaoram pługiem zniszczenia...
mama- tata (do Bahamy powinnno byc jako skojarzenie slowo POSTRZAŁ Surprised)
tata Arrow córka (obczajcie w Angorze artykuł o "przykładnym" policjancie :? )
córka- posag (a z czego przedruk? czy z Angory ktos napisal?)
posag Arrow bosak (kurde, to przedruk z jakiegoś "NTO" - nie wiem co to może być, ale artykuł to nieziemski hardcore)
bosak- Hauke-Bosak (a wiem wiem to chyba jakies cos lokalne gdzies tam jest, bo czesto w angorze w kazdym razie z tego przedrukowuja)
Hauke-Bosak Arrow Thomas Haake (tak w ogóle to Angora ist Krieg)
Thomas Haake- perkusja (no ja sie swego czasu bardzo w angorze zaczytywalam Surprised)
perkusja Arrow moje całe życie (no Angora fajna jest, a najbardziej glebowe są tematy "polityczne" i komixy)
moje całe życie- (moje chyba tez bedzie bo zamierzam sie na nauke gry wkrotce zapisac Laughing ) dom wariatów
KISIEL napisał(a):bahama Arrow mama ! Tongue

P.S. Jak "jakiś" debil napisze "seks", albo "sex", to zaoram pługiem zniszczenia...

KOPULACJA
dom wariatów - RMS !!! Tongue (Polecam, polecam. Ma ona co prawda dwie wady - jest głośna i droga, ale jest BOSKA)
RMS- cała prawda o.. Big Grin (to, ze jest glosna uznalabym raczej za zalete Big Grin)
cała prawda o.... - lustracja księży Tongue
lustracja księży- tajemnice alkowy Laughing