Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ZAKK WYLDE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Necroblood napisał(a):
warsadal napisał(a):Dzięki Rumianowi moja wiara w ludzi pozostała względnie nieokaleczona ;]

przerażasz mnie ziomuś

Mnie też...
Cytat:prośba o zaniechanie dalszych kłótni
to najlepsze wyjście
ZAKK WYLDE jest moim zdaniem najlepszym gitarzysta rockowym na swiecie!!! Niesamowita charyzma,styl i umiejetnosc poruszenia koncertowej braci czyni z niego wirtuoza ponad stan! W koncu nie kazdy moze grac z samym Ozzy Osbournem w jednej kapeli!!! Ogolnie rzecz biorac Zakk i jego Black Label Society to totalny CZADDD 8) 8) 8)
Cytat:ZAKK WYLDE jest moim zdaniem najlepszym gitarzysta rockowym na swiecie!!!
Jest JEDNYM z najlepszych, też go uwielbiam. Ale czy najlepszym? Jest wielu równie dobrych. Co do BLS - jak dla mnie troszkę zbyt południowe. Wolałem go u Ozzy'ego.

Trzeba przyznać że Zakk wykreował zajebisty wizerunek sceniczny - zero zniewieściałości, prawdziwy metalowy harleyowiec Smile
Powstał pierwszy BLS Poland Chapter. Więc zakładać fani gejspejsy, becks w dłoń i wchodzić, żeby nie było wstydu na cały świat że u nas się tylko słucha pogan i kaczyńskich!

www.myspace.com/sdmfpoland
Hmm.. BLS Big Grin / Dla Mnie Zajebista Kapela, Trafia Mi W Banie. Jeśli chodzi o Zakk'a To Mój Wzór Big Grin

Ogólnie mają kozacką "kulturke" - Piwko, Broda, Chopperek, Akustyk mmm...

Jestem Zdecydowanie Na Tak Big Grin

Ale O Gustach Sie Nie Dyskutuje, Tyle Ode Mnie Laughing
Gitarzysta w pyte, ale w BLS jakoś nie lubie jego maniery wokalnej, tak jakby troche Ozzy'ego naśladował
Przemek87 napisał(a):Gitarzysta w pyte, ale w BLS jakoś nie lubie jego maniery wokalnej, tak jakby troche Ozzy'ego naśladował

Hmm.. Może Robi To Świadomie, Może Nie Świadomie, Co Niezmienia faktu, że jako gitarzysta jest kozakiem

Big Grin
Stron: 1 2 3 4