ZAKK WYLDE jest moim zdaniem najlepszym gitarzysta rockowym na swiecie!!! Niesamowita charyzma,styl i umiejetnosc poruszenia koncertowej braci czyni z niego wirtuoza ponad stan! W koncu nie kazdy moze grac z samym Ozzy Osbournem w jednej kapeli!!! Ogolnie rzecz biorac Zakk i jego Black Label Society to totalny CZADDD 8) 8) 8)
Cytat:ZAKK WYLDE jest moim zdaniem najlepszym gitarzysta rockowym na swiecie!!!
Jest JEDNYM z najlepszych, też go uwielbiam. Ale czy najlepszym? Jest wielu równie dobrych. Co do BLS - jak dla mnie troszkę zbyt południowe. Wolałem go u Ozzy'ego.
Trzeba przyznać że Zakk wykreował zajebisty wizerunek sceniczny - zero zniewieściałości, prawdziwy metalowy harleyowiec

Powstał pierwszy BLS Poland Chapter. Więc zakładać fani gejspejsy, becks w dłoń i wchodzić, żeby nie było wstydu na cały świat że u nas się tylko słucha pogan i kaczyńskich!
www.myspace.com/sdmfpoland
Hmm.. BLS

/ Dla Mnie Zajebista Kapela, Trafia Mi W Banie. Jeśli chodzi o Zakk'a To Mój Wzór
Ogólnie mają kozacką "kulturke" - Piwko, Broda, Chopperek, Akustyk mmm...
Jestem Zdecydowanie Na Tak
Ale O Gustach Sie Nie Dyskutuje, Tyle Ode Mnie

Gitarzysta w pyte, ale w BLS jakoś nie lubie jego maniery wokalnej, tak jakby troche Ozzy'ego naśladował
Przemek87 napisał(a):Gitarzysta w pyte, ale w BLS jakoś nie lubie jego maniery wokalnej, tak jakby troche Ozzy'ego naśladował
Hmm.. Może Robi To Świadomie, Może Nie Świadomie, Co Niezmienia faktu, że jako gitarzysta jest kozakiem