10-21-2006, 09:41 AM
10-21-2006, 03:00 PM
warsadal napisał(a):Boże, przecież jest mnóstwo gitarzystów lepszych od Zakka.dobrze teraz stwórz swój ranking najlepszych gitarzystów ... żałosny jesteś ...
10-21-2006, 03:18 PM
Danzig napisał(a):lol, a pisze to gość, który cały czas próbuje wszystkich wkoło przekonać, że Zakk jest najlepszym gitarzystom naszego globu. Żałosny, powiadasz.. Dlaczego? Bo nie lubie Zakka, czy dlatego, że się z tobą nie zgadzam? W takim razie, ty jesteś po prostu głupi.warsadal napisał(a):Boże, przecież jest mnóstwo gitarzystów lepszych od Zakka.dobrze teraz stwórz swój ranking najlepszych gitarzystów ... żałosny jesteś ...
Nie będę tworzył rankingów, bo nie ma to sensu. Zrobię listę, wy stwierdzicie, że jestem idiotą, ja wam wlepie warna i nikt na tym nie zyska. Swoją drogą; Danzig przypominam, że rankingi i matematyczne podejście do słuchania muzyki jest twoją domeną, nie moją. Nie piszę już w tym temacie, bo, jak widzę, powstał on, aby Danzig miał gdzie wyznawać Wyldowi miłość. No, co kto lubi. Pozdrawiam.
10-21-2006, 03:32 PM
słuchaj ziomek, nie lubienie kogoś, a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczy. Najpierw piszesz, że z palcem w dupie wymienisz dziesięciu lepszych gitarzystów. To dawaj, ale pamiętaj, że mają być lepsi technicznie i kompozycyjnie w końcu tak wynikało z Twojego posta. tak btw:
a co, nie będziesz mógł znieść, że nie masz racji?
Cytat:Nie będę tworzył rankingów, bo nie ma to sensu. Zrobię listę, wy stwierdzicie, że jestem idiotą, ja wam wlepie warna i nikt na tym nie zyska.
10-21-2006, 04:44 PM
to ty jesteś głupi bo piszesz że znasz 10 lepszych gitarzystów ... wystarczyłoby poprostu napisać że gra Zakka ci sie nie podoba i zakończyć wypowiedz ... napisałem że Zakk jest wg mnie najepszym gitarzystą nie potrzebuje robić jakiś głupich list który jest lepszy technicznie itp bo pisze co mi sie podoba ... a to że nie będziesz się wypowiadał w tym temacie jakoś mnie strasznie nie martwi ... i nie broń sie warnami bo to żałosne ...
10-21-2006, 05:00 PM
Necroblood napisał(a):słuchaj ziomek, nie lubienie kogoś, a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczy. Najpierw piszesz, że z palcem w dupie wymienisz dziesięciu lepszych gitarzystów. To dawaj, ale pamiętaj, że mają być lepsi technicznie i kompozycyjnie w końcu tak wynikało z Twojego posta. tak btw:Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :] ja w sumie musze zgodzic sie z warsadalem - Wylde owszem ma skille, ale co z tego skoro imho brakuje mu tego czegos, dzieki czemu jego muzyka staje sie piekna, a nie tylko techniczna - nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata, wiec kim jest Vai? Z tego wynikaloby ze jest on bogiem gitary
Cytat:Nie będę tworzył rankingów, bo nie ma to sensu. Zrobię listę, wy stwierdzicie, że jestem idiotą, ja wam wlepie warna i nikt na tym nie zyska.

10-21-2006, 07:13 PM
Rumian napisał(a):muzyka Zakka nie jest tak techniczna jak gra Vaia więc nie wiem o czym ty mówisz - gra Zakka jest prosta ... pozatym porównujesz dwa inne światy ...Necroblood napisał(a):słuchaj ziomek, nie lubienie kogoś, a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczy. Najpierw piszesz, że z palcem w dupie wymienisz dziesięciu lepszych gitarzystów. To dawaj, ale pamiętaj, że mają być lepsi technicznie i kompozycyjnie w końcu tak wynikało z Twojego posta. tak btw:Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :] ja w sumie musze zgodzic sie z warsadalem - Wylde owszem ma skille, ale co z tego skoro imho brakuje mu tego czegos, dzieki czemu jego muzyka staje sie piekna, a nie tylko techniczna - nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata, wiec kim jest Vai? Z tego wynikaloby ze jest on bogiem gitary
10-21-2006, 07:32 PM
Danzig napisał(a):powiedzialbym ze jeden i drugi gra technicznie (co prawda Vai ma lepsza technike), jednakze Vai ma piekno w swojej muzyce, tam jest wiecej hmm polotu i rozmysłu w kazdej nucie, ale nvm.Rumian napisał(a):muzyka Zakka nie jest tak techniczna jak gra Vaia więc nie wiem o czym ty mówisz - gra Zakka jest prosta ... pozatym porównujesz dwa inne światy ...Necroblood napisał(a):słuchaj ziomek, nie lubienie kogoś, a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczy. Najpierw piszesz, że z palcem w dupie wymienisz dziesięciu lepszych gitarzystów. To dawaj, ale pamiętaj, że mają być lepsi technicznie i kompozycyjnie w końcu tak wynikało z Twojego posta. tak btw:Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :] ja w sumie musze zgodzic sie z warsadalem - Wylde owszem ma skille, ale co z tego skoro imho brakuje mu tego czegos, dzieki czemu jego muzyka staje sie piekna, a nie tylko techniczna - nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata, wiec kim jest Vai? Z tego wynikaloby ze jest on bogiem gitary
sugerujesz ze Zakk to najlepszy gitarzysta swiata, a teraz piszesz ze jego muzyka nie jest tak techniczna jak Vai'a, a wiec pierdolisz i tyle :]
10-21-2006, 07:41 PM
Dla mnie Zakk to raczej tylko plyty z Ozzym.Riffy i solowki na "No more tears" sa genialne. Koles potrafi polaczyc rokendrolowy czad z odrobina(bo nie przesadza w tym wzgledzie) technicznych zagrywek. Ale do Vai'a nie ma startu to prawda,Steve wymiata.
10-21-2006, 09:16 PM
Rumian napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem sie kłania
ta?
Rumian napisał(a):nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata
gdzie ja to kurwa napisałem?
10-21-2006, 09:30 PM
Rumian napisał(a):ty pierdolisz bo najlepszy technicznie gitarzysta nie musi być wg mnie najlepszy ... posłuchaj sobie Monotheist Celtic Frosta - pod względem technicznym riffy są wręcz zabawne ale jakie robią wrażenie !Danzig napisał(a):powiedzialbym ze jeden i drugi gra technicznie (co prawda Vai ma lepsza technike), jednakze Vai ma piekno w swojej muzyce, tam jest wiecej hmm polotu i rozmysłu w kazdej nucie, ale nvm.Rumian napisał(a):muzyka Zakka nie jest tak techniczna jak gra Vaia więc nie wiem o czym ty mówisz - gra Zakka jest prosta ... pozatym porównujesz dwa inne światy ...Necroblood napisał(a):słuchaj ziomek, nie lubienie kogoś, a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczy. Najpierw piszesz, że z palcem w dupie wymienisz dziesięciu lepszych gitarzystów. To dawaj, ale pamiętaj, że mają być lepsi technicznie i kompozycyjnie w końcu tak wynikało z Twojego posta. tak btw:Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :] ja w sumie musze zgodzic sie z warsadalem - Wylde owszem ma skille, ale co z tego skoro imho brakuje mu tego czegos, dzieki czemu jego muzyka staje sie piekna, a nie tylko techniczna - nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata, wiec kim jest Vai? Z tego wynikaloby ze jest on bogiem gitary
sugerujesz ze Zakk to najlepszy gitarzysta swiata, a teraz piszesz ze jego muzyka nie jest tak techniczna jak Vai'a, a wiec pierdolisz i tyle :]
10-22-2006, 09:21 AM
Necroblood napisał(a):Rumian napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem sie kłania
ta?
Rumian napisał(a):nazywacie go najlepszym gitarzysta swiata
gdzie ja to kurwa napisałem?
1. Do chuja pana,
warsadal napisał(a):...Takich, którzy mają nie tylko umiejętności, ale też potrafią je wykorzystać..., a Ty piszesz
Necroblood napisał(a):a stwierdzenie, że nie ma zdolności to są dwie rzeczya wiec nie pierdol bo chyba nie rozumiesz co czytasz
2. A czy ja powiedzialem ze Ty akurat go tak nazwales? zrobil to Danzig, fakt
Danzig napisał(a):ty pierdolisz bo najlepszy technicznie gitarzysta nie musi być wg mnie najlepszy ... posłuchaj sobie Monotheist Celtic Frosta - pod względem technicznym riffy są wręcz zabawne ale jakie robią wrażenie !
jasne, wedlug Ciebie najlepsza moze byc nawet i Twoja stara
10-22-2006, 10:04 AM
Rumian napisał(a):świetnie ...Danzig napisał(a):ty pierdolisz bo najlepszy technicznie gitarzysta nie musi być wg mnie najlepszy ... posłuchaj sobie Monotheist Celtic Frosta - pod względem technicznym riffy są wręcz zabawne ale jakie robią wrażenie !
jasne, wedlug Ciebie najlepsza moze byc nawet i Twoja stara
10-22-2006, 10:47 AM
Dzięki Rumianowi moja wiara w ludzi pozostała względnie nieokaleczona ;]
Myślę, że wątek umiejętności Zakka został przez nas wyczerpany, stąd też pojawia się moja nieśmiała prośba o zaniechanie dalszych kłótni. Make peace not war.
Myślę, że wątek umiejętności Zakka został przez nas wyczerpany, stąd też pojawia się moja nieśmiała prośba o zaniechanie dalszych kłótni. Make peace not war.
10-22-2006, 10:48 AM
warsadal napisał(a):Dzięki Rumianowi moja wiara w ludzi pozostała względnie nieokaleczona ;]
przerażasz mnie ziomuś