Hehe ja to widziałem dawno temu, ale uaktualnili...
Dobra to idę palić CD i kasety na stosie, siebie też za brudne myśli

przeczytajcie sobie na tej stronce "zagrożenia okultyzmu"....musiałbym spalić połowę rzeczy które posiadam(zdala od domostwa

)
heh... a w moim przypadku "szatanie sam pij truciznę"
mozna by zamienić "sam trenój tai chi"

Kurcze, w Ameryce sataniści mają swoje oficjalne kościoły i przedstawicieli, a u nas? Dobra, dzisiaj robie ognisko z mojej kolecji płyt, kiełbaski w oparach z Dark Funerala albo Gorgorotha

Ble!
Weź dżemik nie dawaj takich zdjęć! Potam spać nie można...
Na dodatek pierwszy pan podobny jest do Michala Bajora.. =P
Już to widziałam... Chyba muszę spalić wszystkie swoje płyty i kasety

Pink Floyd, Queen to zespoły satanistyczne.... No comment. P.O.D - kapela, która wszem i obec głosi, że śpiewa dla Boga, mimo to uznana za antychrześcijańską....
Dżemik- te zdjęcia są genialne

Będę nimi straszyć brata

Fakty, z tym P.O.D. to już przegięli... Banda debili pewnie jakaś stara baba im doniosła że wokalist ma dredy.
Boże chroń przed takimi baranami!!!
Oj broń Boże, broń, niestety, póki ludzka głupota i ograniczenie będą istniały to takich "wybryków" jeszcze trochę pooglądamy....
LoL, jednym słowem LoL. A te zdjęcia "Iksów" są Boskie... Normalnie do galerii karykatur ludzi skrzywdzonych przez Boga powinni je dać...
Dzięki za te fotki, te koszmary mi się będą sniły po nocach...zresztą ci to jeszcze nic, w porównaniu do księdza, który miał dzisiaj z nami zastępstwo na jednej z lekcji, nie chcielibyscie go zobaczyc

hock:
niech to szlag, jak większość z was, musze spalić wszystkie moje płyty, plakaty, kilka naszywek, kompa wywalić najlepiej przez okno, bo tam są przecież mp3 niektórych zespołów wymienionych w tekscie...właściwie, to najlepiej cały dom spalić

Ja bym tam zamiast palić płyty, koszulki itp. spalił gościa który to napisał

Kto jest za ???