głupota poraża, ale mnie z nóg zwaliło. Ci ludzie mają tak zryte berety, że aż szkoda gadac, nawet zespół 666 (- hehe - satanistyczne techno ?) stanowi zagrożenie, nie wspominając o innych zespołach wymienionych na tej stronce. Niech żyje doktryna kościoła katolickiego ! - powrót do średniowiecza.
O w piz....u! To ja kurna nie wiedzialem do tej pory, ze jestem stanista!!!!! Ide chyba do kosciola bo slucham REM D
A spoko jest tez dzial z satanistycznymi grami lol Nie wiem, czy tam nie ma jakiejs gry oprocz tetrisa lol
Kiedyś czytałem, co oznacza skrót AC/DC - AntiChrist/Devil's Child. Kurde, a do tej pory myslałem, że to prąd stały/zmienny.
Cholera, chyba przestanę słuchać Saxon, bo to wielcy szataniści. Ale za to nie było Type O Negative, sasasasa

Beast King napisał(a):Kiedyś czytałem, co oznacza skrót AC/DC - AntiChrist/Devil's Child. Kurde, a do tej pory myslałem, że to prąd stały/zmienny.
Cholera, chyba przestanę słuchać Saxon, bo to wielcy szataniści. Ale za to nie było Type O Negative, sasasasa 
Albo Anti Christ/Dead Christ.
Chyba kiedyś odwiedzę tę parafię (w końcu jest w moim mieście, niestety

).

Nie zapomnij wziąć trotylu