Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WŁOCHATY "Bunt i miłość" - nowa płyta 07.11.2005
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Nevermore napisał(a):Zabijcie mnie teraz... Wink Nienawidzę wlochatego Big Grin Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

To mnie tez zabijcie:d Ten koles ma tak tepe teksty ze chvj szczela jak sie słuchaBig Grin
Jest już dostępny nowy wzór Włochatego. Wyprodukowany na koszulce oraz bluzie z kapturem przez firmę carton.pl

Ceny:

Koszulka – 30 zł + opłata pocztowa
Bluza – 51 zł + opłata pocztowa

Do kupienia w sklepie www.carton.pl

[Obrazek: K_063.jpg]
[Obrazek: BK_063.jpg]
xsebax napisał(a):Ceny:

Koszulka – 30 zł + opłata pocztowa
Bluza – 51 zł + opłata pocztowa

ROTFL! [Obrazek: money.png]

Cytat:[Obrazek: K_063.jpg]
[Obrazek: BK_063.jpg]

ROTFL LOL [Obrazek: haha.png][/img]
Balthor napisał(a):
Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.

PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztówSmile
i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora Big Grin na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza Big Grin

apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she Big Grin
Koncerty KSU mają bilety w cenie ok. 15 zł.

Ale KSU to normalny zespół rockowy, a Włochaty obnosi się ze swoim sztandarem punkowej niezależności, ostatnio coraz mniej sczerej.
Tomash napisał(a):...
no dokładnie o_O hyhy lool... jestem punkiem! mam na sobie ciuchy za 700zł! padajcie mi do nóg xD aa i słucham włochatego, bo jest jooł... eh no musza sobie zarobić jakoś.. nie czepiajmy się... xD
NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sebi napisał(a):NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Bo nie potrafia grać, wokalista jest chyba głuchy a teksty są kretyńsko badziewne. Jedyna pozytywna rzecz w tej kapeli to dość dobre brzmienie Smile
do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]
do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]

a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
to sie ciesz bo ksu jest zajebiste Big Grin
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje

wada przeze mnie wymieniona wiąże sie z wadami wymieninymi przez Tomash'a i tylko we współpracy z nimi staje się pełnoprawną WADĄ Big Grin
no nie wiem według mnie teksty włochatego są bardzo fajne i prawdziwe ale mówcie co chcecie ja i tak nie zmienie zdania o tym zespole Laughing Laughing Laughing
owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE Wink
Jałokim napisał(a):owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE Wink
Może nawet nie za parę lat Wink Powiem szczerze, że Włochatego słucham już coraz mniej. Praktycznie w ogóle. Aczkolwiek nadal są piosenki, które uwielbiam. To było tylko takie ... BUM. Podobało się, podobało ... a teraz lipa Rolleyes
No widzisz jak ładnie Smile

Poza tym jak mozna oceniać kapele, która najpierw atakuje Owsiaka(cover Clashów z poprzedniej płyty), a potem... zgłasza chęć udziału na brudstoku, a ich basista jest tam obecny rok w rok?(2 lata temu widział go kumpel, w tym roku ja)
Stron: 1 2 3 4 5