Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Moonlight...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jeśli go lubisz, to za co ? ulubione kawałki/albumy, co o nim wogóle sądzicie? co Wam sie najbadziej w nim podoba ? Idea
najbardziej? głos wokalistki
utwory... chyba meren re
Narazie nie przemawia do mnie ich muzyka. A jakie płyty polecacie???
Bardzo fajny zespół. Słucham ich od niedawna i przypadli mi do gustu. Bardzo fajną płytka jest Yaishi i polecam ją. A oprócz tego godnymi uwagi są jeszcze Candra, Floe, Inermis.
Ghost_82 napisał(a):Bardzo fajny zespół. Słucham ich od niedawna i przypadli mi do gustu. Bardzo fajną płytka jest Yaishi i polecam ją. A oprócz tego godnymi uwagi są jeszcze Candra, Floe, Inermis.

nie lepiej powiedziec cała dyskografia Laughing

Amy napisał(a):Narazie nie przemawia do mnie ich muzyka. A jakie płyty polecacie???

to zalezy czego szukasz... Smile bo wg. mnie każda płytka jest dosc inna... np. Floe ma w sobie bardzo duzo spokoju, erotyzmu i mocno wieje sentymentalizmem Smile za to Yashi dość mocna płytka Smile tak bynajmniej mi sie wydaje... Smile

Dzem: Edytuj posty..
Dance_of_Death napisał(a):tak bynajmniej mi sie wydaje... Smile

Na litość boską! Używajmy słów, których znaczenie znamy!
mind.in.a.box napisał(a):
Dance_of_Death napisał(a):tak bynajmniej mi sie wydaje... Smile

Na litość boską! Używajmy słów, których znaczenie znamy!

hmm słowo to ja znam i rozumie, tylko zabardzo Ciebie nie rozumię... Neutral i mała prośba... nie uciekajmy od tematu....
Prawde mowiąc ja tez nie wiem o co pannie chodzi...
chyba jeszcze po 1000000000 razy bedzie trzeba kogos poprawiac i to jeszcze ciagle to samo. Pani z gory ma racje. Nie widzisz roznicy miedzy przynajmniej a bynajmniej?! Rolleyes
Valhalla napisał(a):chyba jeszcze po 1000000000 razy bedzie trzeba kogos poprawiac i to jeszcze ciagle to samo. Pani z gory ma racje. Nie widzisz roznicy miedzy przynajmniej a bynajmniej?! Rolleyes
Gwoli scisłosci ty też robisz błędy(chociażby brak polskich liter),więc nie wytykaj ich innym.
Nie musisz już wszędzie i zawsze udowadniać jaka jestes mądra...O tym już wszyscy tu wiedzą.
Część offtopa usunięta. Do tematu! Naprawdę zaczyna mnie już męczyć ciągłe usuwanie syfu, który robią tutaj niektóre osoby.
Ooo, a ja za Moonlightem nie przepadam Surprised Tak jakoś mi nie podchodzi, to znaczy czasem mogę posłuchać, bo ogólnie zespół uważam za dobry i dość ciekawy, no ale właśnie... czasami Smile
Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu Big Grin Ale z opowiadań mojej koleżanki wiem, że niewiele tracę.
Ymir napisał(a):Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu Big Grin Ale z opowiadań mojej koleżanki wiem, że niewiele tracę.
Koleżanka ma rację Wink
-lilith- napisał(a):
Ymir napisał(a):Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu Big Grin Ale z opowiadań mojej koleżanki wiem, że niewiele tracę.
Koleżanka ma rację Wink

koleżanka sie mysli Tongue - a tak na serio... to każdy lubi co innego Smile ale skoro tak mocno polegasz na koleżance to musicie byc dobre kolezanki Smile
Stron: 1 2