Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Moonlight...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dance Of Death napisał(a):to musicie byc dobre kolezanki
Nie wiem, co ty insynuujesz, ale ja kolezanka niczyja napewno nie jestem :?
Ymir napisał(a):Nie wiem, co ty insynuujesz, ale ja kolezanka niczyja napewno nie jestem

heh ja nic nie insynuuje - ja tylko stwierdzam fakty Neutral
Dance Of Death napisał(a):to musicie byc dobre kolezanki
stwierdzasz fakty? że ja jestem jakąś koleżanką, pomimo tego że nie jestem dziewczyną?
ołłłłł FUCK Big Grin najmocniej przepraszam heh... zwracam honor i przynależnośc do płci męskiej Smile)) 8)
No. Tym razem wybaczam Wink
dziekuje heh... Wink
prosze prosze... Moonlight wydał nową płytkę "Down Words" - może ktoś już ją słyszał ? to może zdradzi pare szczególow Smile
downWords jest interesujące Tongue jak kupisz to się dowiesz, uwazam ze pozycja godna uwagi Smile
downWords jest calkiem ,calkiem ale jednak wole Kalpa Taru,swietna plyta Big Grin
No downWords taka sobie - jak i "13". Mi sie najbardziej podoba Floe, Inermis i Meren Re.
rzeczywiście, maja ma głos bardzo ładny, wręcz uwodzący Rolleyes czysty, delikatny może szybko zmienić się w agresywny i mocny. moonlight ma niesamowity klimat, a i teksty ciekawe.
good clean fun - it's fun to be a vampire
fajne to jest ?
bo Maja jest fajna
Z tego co się orientuje to ona nie jest gotką czy tam metalówątylko na codzień hip hopu słucha i dlatego jest taka ładna Tongue.
Stron: 1 2