Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pomoc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
jak mi nie podpadniesz to chyba nie musisz Surprised
A wiesz,jakos sie ciebie nie boje....wiec mnie nie strasz.
nie strasze, ostrzegam Laughing i zakonczmy te dyskusje Rolleyes
Ja cie tez ostrzegam ze potrafie być wredny...zgodze sie jednak ze zakonczyć by trza ta dyskusję ,bo zaraz nas moderator opieprzy Laughing
Valhalla napisał(a):Ide o zaklad ze laska wlazi na kazde forum i kazdego prosi o pomoc, bo jakos w innych tematach sie nie wypowiedziala.

Zakład przyjęty. To jak, o 1000 zł może być?

Valhalla napisał(a):uwazam, ze jak ktos wybiera juz jakis temat to bierze za niego pelna odpowiedzialnosc...

Chciałem zauważyć, że autorka tematu nigdzie się nie użala nad sobą, a zapytać można (pytanie, zdaje się, nie świadczy o nieodpowiedzialności), a nuż ktoś podsunie dobry pomysł.
Elvis, a masz 1000zl? ^^
btw NIE CHCE MI SIE O TYM GADAC
Powiedzialam co myslalam i uwazam temat za zamkniety.
Ciebie jak przycisnąc to zaraz "zamykasz temat"
Jezus.. dziecko się spytało o radę i zaraz wielkie halo... jak ktoś nie chce jej pomóc wypowiadając się w teamacie to niech jej powie by spierdalała i po sprawie, a nie wielkie rozwodzenie się na zasadzie "jaka ja to jestem mądra bo mi nikt w maturze nie pomagał", chuj nas to obchodzi czy ci ktoś pomagał czy nie... i nie pierdola valhalla, że nie bije z twych słów narcyzm.. widocznie w twym narcystycznych uniesieniach nie możesz go zauważyć, co w zasadzie nie dziwi.
Valhalla napisał(a):Elvis, a masz 1000zl? ^^
btw NIE CHCE MI SIE O TYM GADAC
Powiedzialam co myslalam i uwazam temat za zamkniety.

Mam.
Takie zamykanie tematu jest bardzo wygodnickie, wiesz? Wink Ale jak sobie życzysz. Smile
widocznie jestem wygodnicka, ale to akurat mozemy omowic na gg Rolleyes
Stron: 1 2 3