Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pomoc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Oliwia napisał(a):Myślałam,że można tu porozmawiać z inteligentnymi
136 IQ a ty? Angry
Valhalla napisał(a):136 IQ a ty? Angry
Kolejny przyklad narcyzmu....
Hethell napisał(a):wyluzujcie z matura. dopiero pazdziernik Big Grin

ja chce to jak najszybciej napisac zeby miec z glowy i sie bawic jak reszta bedzie na ostatnia chwile wszystko pisac Big Grin a poreszta ten temat mnie tak ciekawi ze juz sie niemoge doczekac jak skoncze swoje dzielo Wink

R_amze_S to w moim wypadku nie narcyzm (tak od wszelkich zlych przygod wole to zaznaczyc zeby niebyc o to oskarzona) tylko chec sprawdzenia czy stane na wysokosci zadania. w koncu w moim temacie ma sie duzo o Rysku pojawic Smile
R_amze_S napisał(a):
Valhalla napisał(a):136 IQ a ty? Angry
Kolejny przyklad narcyzmu....
narcyzm? mialam test na inteligencje po postu ^^
Syska napisał(a):
Hethell napisał(a):wyluzujcie z matura. dopiero pazdziernik Big Grin

ja chce to jak najszybciej napisac zeby miec z glowy

Przestrzegam przed zbynim zakuwaniem do matury tak wcześnie, bo owszem, może i się nauczycie, ale potem przyjdzie pierwsza sesja na studiach i będziecie mieć biede.

Valhalla napisał(a):narcyzm? mialam test na inteligencje po postu ^^

Te testy są baaardzo duzo warte Big Grin (oczywiście nie jest moim celem obrażanie kogokolwiek, po prostu chyba coś jest nie tak skoro w jednym teście wychodzi mi ponad 140 a w innym ledwo 100 Laughing chyba że ja jestem aż tak zjebany Laughing )
I myslisz ze nas to obchodzi?Neutral
R_amze_S napisał(a):
I myslisz ze nas to obchodzi?Neutral
Uważaj, co i do kogo mówisz Wink
warsadal napisał(a):Uważaj, co i do kogo mówisz Wink
Hę?
Oliwia napisał(a):Myślałam,że można tu porozmawiać z inteligentnymi ludźmi,ale widocznie się myliłam

a moze po prostu ty jestes dla nas za malo inteligentna? Laughing
Oliwia- przepraszam za forumowiczow i wspolczuje.. Widac niektorym forum sluzy do wyrzucania z siebie codziennego stresu..
Oliwia- postaraj sie poszukac czegos na necie Smile moja polonista powiedziala ze to wskazane jakby na p[racy maturalnej pojawil sie w bibliografi jakis adres internetowy Smile
Dżem nie musisz za mnie przepraszac, gdybym chciala, to zrobilabym to sama Surprised Ide o zaklad ze laska wlazi na kazde forum i kazdego prosi o pomoc, bo jakos w innych tematach sie nie wypowiedziala. Dygresja natury ogolnej, a ja uwazam, ze jak ktos wybiera juz jakis temat to bierze za niego pelna odpowiedzialnosc...
i pytanie do R_amze_Sa w ktorym momencie jest ze mnie narcyz, bo jakos tego do tej pory nie zauwazylam. Rozumiem ze jestes psychologiem, znasz mnie osobiscie i potrafisz zinterpretowac moja osobowosc?
Valhalla napisał(a):pytanie do R_amze_Sa w ktorym momencie jest ze mnie narcyz, bo jakos tego do tej pory nie zauwazylam.
Chwalenie sie publicznie swoim IQ w miejscu i czasie niespecjalnie do tego przeznaczonym to nie narcyzm?Jak byś to inaczej określiła?
jak?
WREDOTA
Jestem wredna, zapytaj Acrida Laughing
Poza tym troche to to bylo ironiczne, ale z narcyza we mnie nie ma nic, pomyliles drzwi Smile
Valhalla napisał(a):jak?
WREDOTA
Jestem wredna, zapytaj Acrida Laughing
Smile
No i co? Mam sie bać? Big Grin
Stron: 1 2 3