Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gothic-idiotic...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
świadomości...ten pan naprawde mnie pociąga!!!!!!!ech....mów co chcesz ale tryska erotyzmem! Big Grin
Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz.. Confusedhock:
warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz.. Confusedhock:
Pewnie jest zakompleksioną kujonicą w eleganckiej spódniczce i okularkach.
aXe Rose napisał(a):
warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz.. Confusedhock:

heheheheh! to o tobie nie wspomne! Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem Mad
^ No to zapodaj jakąś fotą Tongue
jestes gotem tak? "Nigdy nie bylam elegancka!" sorry bejbe coś ci sie pomyliło.. goci akurat są eleganccy... dałaś ciała i to ostro.. tak wogole to ten temat .. czosnkiem pachnie Tongue <- cenzura wlasna ;p
Bo ona to goth niezdecydowany byl. Pewnie juz sie pociela Big Grin
Wasza tolerancja jest porażająca.
Poza tym eleganccy? No jeszcze mi chłopcze wmów że te panny co sie oblekają w lateks ew stylizują na lolitki są eleganckie Big Grin
Angelique napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

heheheheh! to o tobie nie wspomne! Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem Mad
Słoneczko,to podeslij nam swoją fotkę,najlepiej w gotyckiej ,seksownej bieliźnie Laughing
R_amze_S napisał(a):
Angelique napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

Słoneczko,to podeslij nam swoją fotkę,najlepiej w gotyckiej ,seksownej bieliźnie Laughing
Taaa zaraz nam podrzuci jakąś fotę Tarji i powie, że to jej Tongue
To nie przejdzie Laughing Nie z nami takie numery Laughing
Angelique napisał(a):ale mówcie co chcecie... dla mnie ten pan jest poprostu boski!!! Ideał mężczyzny, nie kobitki? Wink aż się rozmarzyłam...ech....szczególnie ta fotka cały we krwi...ech Big Grin

http://vampirefreaks.com/profile.php?user=Imaginary_Boy

nic dodać nic ująć...Mroczny i drapiezny a zarazem subtelny i taki eteryczny... Jeśli jakiś facet będzie go pojeżdżał, to znaczy że robi to tylko z zazdrości!! :!:

umyć go, uczesać i ubrać i może byłby człowiek Big Grin
Medbh napisał(a):Wasza tolerancja jest porażająca.
Poza tym eleganccy? No jeszcze mi chłopcze wmów że te panny co sie oblekają w lateks ew stylizują na lolitki są eleganckie Big Grin
mylisz pojecia... lateks itp to juz powoli przestaje byc goth a jakies cybergoth czy jakos tak... tak w ogóle jestem tolerancyjny zazwyczaj.. nie toleruje totalnej głupoty...

edit..
chłopca to ty masz w gatkach Neutral trochę kultury jednak się powinno okazywać.. Neutral debil...
OT do tematu o wadze Big Grin niedawno siedzialem u kumpla, zlukalem wage i z ciekawosci stanalem na niej - wynik byl oszalamiajacy Big GrinBig Grin 66,6 kg Big GrinBig Grin... o kurwa... mam niedowage :?
Angelique napisał(a):Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem Mad

to pewnie jesteś bardzo kobieca.... ciekawe kiedy Ci przejdzie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9