12-12-2005, 02:22 PM
12-12-2005, 02:27 PM
Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz..
hock:

12-12-2005, 02:30 PM
warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz..Pewnie jest zakompleksioną kujonicą w eleganckiej spódniczce i okularkach.hock:
12-12-2005, 02:37 PM
aXe Rose napisał(a):warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz..Pewnie jest zakompleksioną kujonicą w eleganckiej spódniczce i okularkach.hock:
heheheheh! to o tobie nie wspomne! Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem

12-12-2005, 02:40 PM
^ No to zapodaj jakąś fotą 

12-12-2005, 03:20 PM
jestes gotem tak? "Nigdy nie bylam elegancka!" sorry bejbe coś ci sie pomyliło.. goci akurat są eleganccy... dałaś ciała i to ostro.. tak wogole to ten temat .. czosnkiem pachnie
<- cenzura wlasna ;p

12-12-2005, 09:26 PM
Bo ona to goth niezdecydowany byl. Pewnie juz sie pociela 

12-12-2005, 11:10 PM
Wasza tolerancja jest porażająca.
Poza tym eleganccy? No jeszcze mi chłopcze wmów że te panny co sie oblekają w lateks ew stylizują na lolitki są eleganckie
Poza tym eleganccy? No jeszcze mi chłopcze wmów że te panny co sie oblekają w lateks ew stylizują na lolitki są eleganckie

12-12-2005, 11:11 PM
Angelique napisał(a):Słoneczko,to podeslij nam swoją fotkę,najlepiej w gotyckiej ,seksownej bieliźnieaXe Rose napisał(a):warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz..Pewnie jest zakompleksioną kujonicą w eleganckiej spódniczce i okularkach.hock:
heheheheh! to o tobie nie wspomne! Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem

12-13-2005, 12:03 AM
R_amze_S napisał(a):Taaa zaraz nam podrzuci jakąś fotę Tarji i powie, że to jejAngelique napisał(a):Słoneczko,to podeslij nam swoją fotkę,najlepiej w gotyckiej ,seksownej bieliźnieaXe Rose napisał(a):warsadal napisał(a):Wobec tego wolę nie wiedzieć jak ty wyglądasz..Pewnie jest zakompleksioną kujonicą w eleganckiej spódniczce i okularkach.hock:

12-13-2005, 12:07 AM
To nie przejdzie
Nie z nami takie numery 

12-13-2005, 03:46 PM
Angelique napisał(a):ale mówcie co chcecie... dla mnie ten pan jest poprostu boski!!! Ideał mężczyzny, nie kobitki?aż się rozmarzyłam...ech....szczególnie ta fotka cały we krwi...ech
![]()
http://vampirefreaks.com/profile.php?user=Imaginary_Boy
nic dodać nic ująć...Mroczny i drapiezny a zarazem subtelny i taki eteryczny... Jeśli jakiś facet będzie go pojeżdżał, to znaczy że robi to tylko z zazdrości!! :!:
umyć go, uczesać i ubrać i może byłby człowiek

12-13-2005, 04:44 PM
Medbh napisał(a):Wasza tolerancja jest porażająca.mylisz pojecia... lateks itp to juz powoli przestaje byc goth a jakies cybergoth czy jakos tak... tak w ogóle jestem tolerancyjny zazwyczaj.. nie toleruje totalnej głupoty...
edit..
chłopca to ty masz w gatkach

12-13-2005, 05:48 PM
OT do tematu o wadze
niedawno siedzialem u kumpla, zlukalem wage i z ciekawosci stanalem na niej - wynik byl oszalamiajacy 
66,6 kg 
... o kurwa... mam niedowage :?

12-13-2005, 06:04 PM
Angelique napisał(a):Nigdy nie bylam elegancka! tak do twojej wiadomosci, nie jestem kujonica, ni mam okularkow, jestem gotem
to pewnie jesteś bardzo kobieca.... ciekawe kiedy Ci przejdzie.