Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gothic-idiotic...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pandora napisał(a):Heh, ja się do własnych wspomnień śmieję (wiem, wiem, to się leczy), bo mi się kiedyś udało równie uroczo wyjść na zdjęciach z pewnego halloween...

Ale HELOŁIN! Tam to kazdy może, ale widać że ta dzieoja tutaj to bardzo serio do tego podchodzi..
R_amze_S napisał(a):To nie bądź świnia i pokaż nam te zdjęcia

wlasnie , czekamy Wink
a co powiedziecie na osobistośc, która tak własnie chodzi po Lublinie ? :>

[Obrazek: 92iamscaredabit1uo.jpg]

[Obrazek: cp2005byazi0098my.jpg]

... dostałam mailem od znajomego w folderze o nazwie "o_ja_pierdole" Wink
co to za frankensteiny ?? Big Grin
Blackfox napisał(a):a co powiedziecie na osobistośc, która tak własnie chodzi po Lublinie ? :>
Masakra, dno, rzygać mi sie chce - pasuje ?
A co se te skrzydełka doczepiła to za cholere nie kapuje :? przecie ten pusty baniak to bez skrzydełek jej wiatr urwie Laughing

Blackfox napisał(a):... dostałam mailem od znajomego w folderze o nazwie "o_ja_pierdole" Wink

Ja bym tego nawet z buta nie yebnął a co dopiero o pierdoleniu mówić :? Big Grin
O boze... Iskra z Gdanska... Musze zdjecia jakies dla was wyczaic.

http://www.epuls.pl/profile.php?lngUID=92666
Cytat:http://vampirefreaks.com/profile.php?use...k_fairy_x_

To jakiś żart. To nie może być prawdziwe.

A myślałam, że nic mnie nie rozwali po oglądaniu fot Gothic Lolit i japońskich wykonawców :?

Tak btw. cytat z komentarzy w sklepie RMS:

"kupiłam sobie trampki 14 dziurkowe czarne mój kumpel powiedział ze w trampkach nie chodzą metale czy ma racje??"

Big Grin Big Grin Big Grin
OMG... na więcej mnie nie stać O_O
Pandora napisał(a):Heh, ja się do własnych wspomnień śmieję (wiem, wiem, to się leczy), bo mi się kiedyś udało równie uroczo wyjść na zdjęciach z pewnego halloween...

Ja też mam zdjęcia z halloween po moich wyczynach... ale oglądając te wszystkie "gotyckie" koleżanki stwierdzam, że jestem stosunkowo normalnym członkiem naszego społeczeństwa Laughing
Angry Angry Angry
Blackfox napisał(a):a co powiedziecie na osobistośc, która tak własnie chodzi po Lublinie ? :>

Haha! Wyglada jak Krolik Bugs.. :]

O KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA!!!
aXe Rose napisał(a):

O KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA!!!

True, true...
Ludzie sie czepiaja, ze na brudstoku "zjeby" chodza a patrzac na Castle Party mam inne wrazenie ;)
boże ta dziewczyna się szpeci. W tej chwili wygląda odrażająco. Można być gotyckim i ładnie wyglądać. Ale nie tak...
Ciekawe która z nich to narzeczona Frankensteina, a która Draculi Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9