Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Velvet Revolver
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ola :) napisał(a):często porównuje się ich do gn'r,moim zdaniem niesłusznie,pnieważ jest to całkiem inna kapela,której zamiarem nie jest kontynuowanie istnienia gunsów Tongue ogólnie nie mam nic do nich i lubię posłuchać Smile

Dokładnie tak. Jak słysze wypowiedzi typu Velvet Revolver to takie GN'R 2, to mi się nóż w kieszeni otwiera Big Grin GN'R było jedno i w sumie jest Big Grin i nikt nie stworzy drugiej takiej kapeli.
A coś cicho sie o nich zobiło, coś knują czy co? Smile
A no fakt Wink Zobaczymy co Slash nam przygotuje.
Slash to by mógł nam przygotować wizytę w Polsce Big Grin
Juz raz miał okazje Laughing I nawet teraz nie wiem czy ten koncert w ogóle doszedł do skutku. Odwołali raz tłumacząc się, że muszą odpocząć przed jakims festiwalem.
no właśnie słyszłam,że było coś,ale też nie wiem czy sie odbyło Tongue
Grupa Velvet Revolver jest przekonana, że zdoła wydać nowy album zanim ukaże się kolejny krążek zespołu Metallica.
Obie kapele pracują z Rickiem Rubinem, jednak perkusista Velvet Revolver, Matt Sorum, uważa, że płyta jego bandu trafi na rynek wcześniej.

"Pokonamy Metallicę w studiu" - uważa muzyk. "Jesteśmy szybsi w pisaniu piosenek".

No mam nadzieje że ten wyścig nie wpłynie negatywnie na płyte :?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X9H6cBCp_4A[/youtube]

Ot taki vid ze studia.
Acrid napisał(a):Ot taki vid ze studia.
fajne fajne ... oby nowa płytka kopała sowicie dupę ...
14 maja do sklepów trafi drugi longplay formacji Velvet Revolver, "Libertad".

Nad brzmieniem czuwa Brendan O'Brien (Pearl Jam, Incubus). W zestawie znajdą się m.in. utwory "Wasted Heart", "Queen For a Day", "The Last Fight", "Pills, Demons, Etc.", "Just 16", "Get Out The Door" i "Message They Left". Początkowo miał to być concept album, jednak na skutek niezgodności między muzykami, zrezygnowano z tego pomysłu.
Danzig napisał(a):"Pokonamy Metallicę w studiu" - uważa muzyk. "Jesteśmy szybsi w pisaniu piosenek".
O kurwa, przez tę wypowiedź jeszcze bardziej ich nie cierpię. Wink
Acrid napisał(a):14 maja do sklepów trafi drugi longplay formacji Velvet Revolver, "Libertad".
dopiero 14maja Sad ... myślałem że jak są tacy szybcy to się to przełoży na wydanie płyty Big Grin ...
Ciesz się, że w ogóle wyjdzie. Lepiej żeby za szybko nie robili, bo mogą przekombinować z tą szybkością Wink
z drugiej strony jak za długą będą wydawać to też mogą coś dopieprzyć głupiego ... Idea
A to druga strona medalu Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5