Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Velvet Revolver
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
aXe Rose napisał(a):[Obrazek: picts_04.jpg]
no to skoro pokazaliscie to zdjecie to zapewne wiecie z jakiej okazji bylo te "przebranie"
Boże niech on to ściągnie bo wygląda jak pedał. Laughing I dla samego szacunku dla Axla by tego nie robił :? To że sie przebrał to niech nie myśli, że tym przyciągnie jakąś uwage, bo do Axla to mu bardzo dużo brakuje.

Możesz nam powiedzieć z jakiej to okazji Tongue jestem bardzo ciekaw. Przychodzi mi tylko jedna myśl co to może być za okazja, ale nie bede wyskakiwał za wczasu Wink
Halołin?? Laughing
A to ja miałem co innego na myśli. A jeśli chodzi o te zdjecia to jeszcze widziałem zdjecie całej grupy przebranej za nowe GN'R i to też było z okazji tego święta.
Co od razu pedal??
Badz tolerancyjny Laughing
A moze ma ktos te zdjecie gdzie cala grupa przebrala sie za te 'nowe G n'R'??
Ja tylko pamietam,ze Duff byl w jakies rozowej kiecce...czy cos w tym stylu Laughing
metallgirl napisał(a):Co od razu pedal??
Badz tolerancyjny Laughing
A moze ma ktos te zdjecie gdzie cala grupa przebrala sie za te 'nowe G n'R'??
Ja tylko pamietam,ze Duff byl w jakies rozowej kiecce...czy cos w tym stylu Laughing

Ja jestem tolerancyjny Big Grin Ale nie mów mi, że on normalnie w tym wygląda Laughing

A oto zdjęcie całej grupy. Jednym słowem mówiąc PARODIA

http://www.perfectcrime.block.punkt.pl/littlerock1.jpg
Ale hardcore Laughing Laughing
Ale zbytnio nie kojaze kogo parodiuje Duff i Matt Confusedhock: Tongue
ale dno...
metallgirl napisał(a):Ale hardcore Laughing Laughing

Hmmm ja też nie wiem. I nie wiem co ma oznaczać to przebranie Duffa za dziewczyne Crying or Very Sad Powiem że mnie najbardziej zaskoczył tym przebraniem. A taki był z niego pożądny chłop Laughing
Ghost_82 napisał(a):

Hmmm ja też nie wiem. I nie wiem co ma oznaczać to przebranie Duffa za dziewczyne Crying or Very Sad

Basista (albo 2 gitarzysta, nie pamietam) 'nowego' GNR wystepuje/wystepowal w ponczochach i ogolnie wygladal jak drag queen..
Dżemik napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):

Hmmm ja też nie wiem. I nie wiem co ma oznaczać to przebranie Duffa za dziewczyne Crying or Very Sad

Basista (albo 2 gitarzysta, nie pamietam) 'nowego' GNR wystepuje/wystepowal w ponczochach i ogolnie wygladal jak drag queen..

Chodzi ci zapewne o Stinsona nowego basiste. W ponczochach wystąpił tylko raz na Rock In Rio. Ale, że aż tak to utkwiło w głowie Duffa, że postanowił sie tak przebrać. Big Grin
Acha...ja zbytnio sie nie interesuje tym 'nowym G n'R'...
Bo te 'nowe G n'R' to raczej sie powinno nazywac 'Axl Rose and his band'...albo cos w tym stylu Smile
Ale koniec OT...bo to ma byc temat o VR Smile Surprised
Cytat:Ci faceci są niezniszczalni. Niemal cały rok 2005 spędzili w trasie koncertowej. Ledwie wrócili do domu i...

..i już zapowiadają, że zabierają się do pracy. "Do studia wchodzimy w lutym lub marcu. Mamy nadzieję, że materiał będzie gotowy na czerwiec 2006 roku. Mamu około 10-12 pomysłów na kawałki" - powiedział basista grupy Duff McKagan.

Ciekawie o nowym materiale wypowiada się wokalista formacji, znany wcześniej ze Stone Temple Pilots Scott Weiland. "Gdy tworzyliśmy pierwszą płytę, huczała w nas krew. Ta płyta będzie inna, nie będzie to zbiór piosenek, ale album zrobiony z pomysłem. Pomysłem, który już jest w mojej głowie".

Pierwsza płyta Velvet Revolver "Contraband" ukazała się w 2004 roku. Zadebiutowała na pierwszym miejscu Billboardu i sprzedała się w prawie dwóch milionach egzemplarzy w samej Ameryce.

Z innych ciekawych doniesień z obozu Velvet Revolver mamy dwa krótkie niusy. Primo: nie jest wykluczone, że w 2006 roku ukaże się też drugi solowy krążek Scotta Weilanda. Secundo: podczas sylwestra w miejscowości Sayreville grupa będzie oficjalnie świętować swoje drugie urodziny.

Mam nadzieje, ze album bedzie ciekawy i dorowna, ile nie przewyzszy "Contraband".
Dla mnie bomba 8)
często porównuje się ich do gn'r,moim zdaniem niesłusznie,pnieważ jest to całkiem inna kapela,której zamiarem nie jest kontynuowanie istnienia gunsów Tongue ogólnie nie mam nic do nich i lubię posłuchać Smile
Stron: 1 2 3 4 5