09-07-2005, 06:33 PM
09-07-2005, 06:43 PM
ROTFL
09-07-2005, 07:52 PM
Nivo napisał(a):ja tez w zyciu bym nie powiedziala, ze masz 14 lat.-lilith- napisał(a):14. Tyle co ja, to z mojej klasy w końcu ;]
Zeby mnie kastrowali na żywca to nie powiedziałbym że ty masz 14 lat (na podsatwie zdjęć of kozz)
!!!

09-07-2005, 07:54 PM
ROTFL
Jeszcze raz sobie topic przeczytałem i...znowu gleba.
Jeszcze raz sobie topic przeczytałem i...znowu gleba.
09-07-2005, 08:05 PM
a tak na temat... mamy w klasie taka jedna co nie trzyma sie z nimim tylko blaka sie tak od grupki do grupki... szczerze mowiac to czasem mi jej zal jest, bo rzeczywiscie nikt za nia nie przepada. Ona jest spokojna, cichutka i dobrze sie uczy... Nikt nic nie mowi, ale jak tylko odejdzie to sie zaczyna 'Boze, jak ona mnie wkurza' i tym podobne... hmmm... Ale porownujac do Twojej sytuacji to tamta jest nachalana i wogole, wiec ja bym walnela prosto z mostu 

09-07-2005, 08:05 PM
znajdzcie jej jakiegos durnego faceta to sie do niego przylepi moze
albo zaproscie do siebie, pusccie np. Cock And Ball Torture na pelen gaz i uderzcie w pogo z nią - jak przeżyje, to znaczy że musicie ją zaakceptowac gdyż widocznie ma więcej szatana niż wy.
albo zaproscie do siebie, pusccie np. Cock And Ball Torture na pelen gaz i uderzcie w pogo z nią - jak przeżyje, to znaczy że musicie ją zaakceptowac gdyż widocznie ma więcej szatana niż wy.
09-08-2005, 11:57 AM
ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....

09-08-2005, 11:58 AM
^ to jest wersja hardkor
Z takimi odrazu na cmentarz i złożyć do grobu 

09-08-2005, 03:11 PM
Ja w sumie nie spotkałam się z taką świruską ale mam w klasie taką dziewczynę która łazi z grupy do grupy. Jest jak chorągiewka. Gdzie lepiej tam idzie.....szkoda mi jej..... :? z zarazem nie lubię..... 

09-08-2005, 04:41 PM
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....![]()
![]()
![]()
Kiedyś w CDA była podana metoda, jak doprowadzić szefa do szału. Nalezy ubierać się dokładnie tak jak on. Efekt jest większy, gdy szef jest innej płci niż my.

09-08-2005, 05:42 PM
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....tu juz trza byc porzadnie pierdzielnietym :?![]()
![]()
![]()
09-08-2005, 07:00 PM
wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? 

09-08-2005, 07:03 PM
Ja to bym Cię zabiła

09-09-2005, 01:33 PM
Scully napisał(a):wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi?
sondzem rze nie