Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przyklejki...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
^Nie inaczej!^ Tongue
ROTFL
Nivo napisał(a):
-lilith- napisał(a):14. Tyle co ja, to z mojej klasy w końcu ;]

Zeby mnie kastrowali na żywca to nie powiedziałbym że ty masz 14 lat (na podsatwie zdjęć of kozz)

!!! Rolleyes
ja tez w zyciu bym nie powiedziala, ze masz 14 lat. Big Grin Myslalam, ze jestes starsza odemnie, a to ja o rok starsza jestem Big Grin
ROTFL

Jeszcze raz sobie topic przeczytałem i...znowu gleba.
a tak na temat... mamy w klasie taka jedna co nie trzyma sie z nimim tylko blaka sie tak od grupki do grupki... szczerze mowiac to czasem mi jej zal jest, bo rzeczywiscie nikt za nia nie przepada. Ona jest spokojna, cichutka i dobrze sie uczy... Nikt nic nie mowi, ale jak tylko odejdzie to sie zaczyna 'Boze, jak ona mnie wkurza' i tym podobne... hmmm... Ale porownujac do Twojej sytuacji to tamta jest nachalana i wogole, wiec ja bym walnela prosto z mostu Big Grin
znajdzcie jej jakiegos durnego faceta to sie do niego przylepi moze

albo zaproscie do siebie, pusccie np. Cock And Ball Torture na pelen gaz i uderzcie w pogo z nią - jak przeżyje, to znaczy że musicie ją zaakceptowac gdyż widocznie ma więcej szatana niż wy.
ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad
^ to jest wersja hardkor Tongue Z takimi odrazu na cmentarz i złożyć do grobu Tongue
Ja w sumie nie spotkałam się z taką świruską ale mam w klasie taką dziewczynę która łazi z grupy do grupy. Jest jak chorągiewka. Gdzie lepiej tam idzie.....szkoda mi jej..... :? z zarazem nie lubię..... Mad
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad

Kiedyś w CDA była podana metoda, jak doprowadzić szefa do szału. Nalezy ubierać się dokładnie tak jak on. Efekt jest większy, gdy szef jest innej płci niż my. Laughing
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad
tu juz trza byc porzadnie pierdzielnietym :?
wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? Question
Ja to bym Cię zabiła Big Grin Laughing
Scully napisał(a):wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? Question

sondzem rze nie
Stron: 1 2 3