Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ozone
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Kto jak kto.. ale ja disco-polo wysluchalem sie chyba najdluzej z wszystkich forumowiczow.. =D

W koncu ujrzalem dzis ten Ozone na MTV.. =P Oll jee.. rzeczywiscie boskie.. Wink Dla zgrywu- okej. Ale jak ktos moze czegos takiego sluchac na powaznie..?
Dżemik napisał(a):W koncu ujrzalem dzis ten Ozone na MTV.. =P Oll jee.. rzeczywiscie boskie.. Wink Dla zgrywu- okej. Ale jak ktos moze czegos takiego sluchac na powaznie..?

Heh, sądzę, że nikt Wink Ozone to kolejny zespół jednego przeboju; za kilka miesięcy nikt nie będzie o nich pamiętał, no może, za wyjątkiem kilku rozchisteryzowanych fanek (fanów? Laughing ), ale prędzej czy póżnej im też przejdzie.
a kumple chcą podobno zrobić covera tej jakże wspaniałej pieśni Tongue
jakby im coś wyszło to umieszczę Smile

Arion

Miriam napisał(a):Heh, sądzę, że nikt Wink Ozone to kolejny zespół jednego przeboju; za kilka miesięcy nikt nie będzie o nich pamiętał, no może, za wyjątkiem kilku rozchisteryzowanych fanek (fanów? Laughing ), ale prędzej czy póżnej im też przejdzie.

Mam nadzieję, że Twoje prorostwo się spełni ;] Zabawa zabawą, a śmiechy śmiechami, ale tandeta potrafi się szybko przejeść.
hehehe na woodstocku też było słychować ów przebój od czasu do czasu Big Grin
http://240gp.ovh.net/~koreus/videos/legO-Zone.wmv <--------------- alternatywny teledysk Big Grin Smieszny gdy sie widzialo oryginal Smile
Fajne klocki =] Prawde mowiac wole ten teledysk od oryginalnego.. Klockoludki sa lepsze niz 3 brzydkich gejow.. =)
Arion napisał(a):
Miriam napisał(a):Heh, sądzę, że nikt Wink Ozone to kolejny zespół jednego przeboju; za kilka miesięcy nikt nie będzie o nich pamiętał, no może, za wyjątkiem kilku rozchisteryzowanych fanek (fanów? Laughing ), ale prędzej czy póżnej im też przejdzie.

Mam nadzieję, że Twoje prorostwo się spełni ;] Zabawa zabawą, a śmiechy śmiechami, ale tandeta potrafi się szybko przejeść.

Heh, o to się nie martw Wink Jestem pewna, że przepowiednia się spełni , a to właśnie dlatego, że tandeta szybko się nudzi Smile

PS:U mnie nie chodzi ten teledysk :/
Odpal go w Windowsowym playerze i gdy wyskoczy Ci okienko z pytaniem o sciagniecie codekow wybierz TAK..
Heh, jeszcze raz włączyłam i tym razem poszło bez problemu Smile Ale i tak dzięki Dżemik Wink
PS: Te klocki są świetne Big Grin Lepsze od Lego Maiden Big Grin
Error 404
Object Not Found
Piosenaczka w sam raz na wiejskie tupaniny w remizie...
A co do teledysku... Trzech pederastów lata samolotem - fascynujące... To powinno być zakazane przez prawo a może i przez kościół. Hehehe Angry

Arion

Wiecie... Jak dla mnie, O-Zone genialnie nadaje się na tortury Angry Na co amerykańcom Metallica jak mają O-Zone? :> Szczerze? Wyśpiewałabym wszystko, gdyby mi puszczali taki kawałek x razy z rzędu... Albo została gejem w damskim ciele Wink
Stron: 1 2 3