Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ozone
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Polemizowałbym zaciekle w tej kwestii. Zarówno stres jak i gniew jest pobudzony przez ten sam ośrodek nerwowy w mózgu twym. Oba przypadki charakteryzuja się róznież podobnym oddziaływaniem na twój organizm.
A co najważniejsze to stres jest zaczątkiem zdenerwowania i dalej idacej bulwersacji. więc suma sumarum miałem racje Tongue
Ale jak ja sie stresuje to sie zachowuje zupelnie inaczej niz wtedy gdy sie wkurzam. To chyba raczej zalezy od charakteru. Tongue I to ja mam racje Tongue siebie znam lepiej Wink
Totalna kaszana ... resowe dicho polo versia mołdawska DNO DNO DNO. Takie trzy pedałki łoja kasy na tej jednej "piosence" ze az mi głuupio Wink

Arion

O-zone? XD
Ziomy, to jest teges ostry bit, normalnie szacun... XD

A tak na poważnie - hit naszych ostatnich imprez... Wink Rytualne odśpiewanie a capella, a potem zabawa może się zacząć Big Grin
Fasolki nie są już trendy&glamour Laughing
I o to własnie chodzi Smile
Ja moze jestem jakis dziwny.. ale za cholere nie kojarze tej piosnki.. zadko slucham radia.. Moze ktos podac tytul tego hitu? Znajde sobie na Kaazie i sie pozachwycam..
Dżemik napisał(a):Ja moze jestem jakis dziwny.. ale za cholere nie kojarze tej piosnki.. zadko slucham radia.. Moze ktos podac tytul tego hitu? Znajde sobie na Kaazie i sie pozachwycam..

Lepiej nie próbuj tego słuchać, to nie jest nawet muzyka, tylko coś na poziomie disco-polo ;]

Arion

A ja może tekst zarzucę... Ciiichoooo... Uczyłam się na pamięć, bo nie mogłam śpiewać na imprezach XD Głupio tak trochę... ;] W każdym razie może teks nasunie Tobie coś na myśl Smile

O-Zone: Dragostea din teix5
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Alo, Salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Alo, alo, sunt eu Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.

Te sun, sa-ti spun, ce simt acum,
Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea.
Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.

x2
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

A oto tłumaczenie tej, jakże ambitnej, piosenki ;P

Halo, cześć, to ja, banita (chłopaki zafascynowani Robin Hoodem- przyp. goh.)
Proszę cię, miłości ma, byś przyjęła szczęście.
Halo, halo, to ja, Picasso,
Puszczam ci sygnał [sygnał] i jestem odważny (mocny, silny, odważny, bohaterski; jednym słowem, zajobisty – przyp. goh.)
Ale musisz wiedzieć, że nie chcę nic od ciebie.

Chcesz odejść ale ty nie, ty nie bierzesz mnie ze sobą
Ty nie, ty nie bierzesz mnie ze sobą, ty nie, ty nie, ty nie bierzesz mnie ze sobą
Twoja twarz i miłość pod lipą (najwidoczniej coś im nie wyszło – przyp. goh.)
Przypominają mi twoje oczy (to nie wina tłumaczenia – przyp. goh.)

Dzwonię by ci powiedzieć co teraz czuję.
Halo, kochanie, to ja, (twoje) szczęście.
Halo, halo, to znów ja, Picasso,
Puszczam ci sygnał i jestem odważny,
Ale musisz wiedzieć, że nie chcę nic od ciebie.
omg! =P Confusedhock: Wybitny poeta z goscia ktory ulozyl ten tekst.. =P Rzeczywiscie to musi byc jakies wiejskie disco..

Ja musze to uslyszec.. =D

Btw: Ciekawe co to znaczy te 'Ma-ia-hii / Ma-ia-huu..'.. bo jak dla mnie to postekiwania pan w filmach od lat 18..

Arion

Raczej postękiwania spragnionych miłości chłopców XD
No cóż, warto usłyszeć z jednego powodu - można mieć przy śpiewaniu naprawdę niezłą zabawę :>

Ja teraz sobie klip ściągam, bo nie widziałam (tak to jest jak się telewizji nie ogląda) XD
To jest taki kicz, ze jak sie tego slucha to tylko biec do kibla i sie zamknac na godzine i zygac po tym.. Bleeee. Juz nawet balet mongolski jest lepszy Big Grin Big Grin po prostu takie dno, jakiego swiat nie widzial...
Ale wy mroczni i tru jesteście, kto by sie spodziewał....

Arion

Cytat:po prostu takie dno, jakiego swiat nie widzial...

Jasne, całkowicie się z Tobą zgadzam Smile Ale o to właśnie chodzi - gdyby to nie był taki chłam, to nikt by się nim nie zainteresował, nikt by się z niego nie śmiał i nikt nie miałby takiego ubawu przy śpiewaniu Laughing
No ale co poniektórym wątpliwa duma na pewne rzeczy nie pozwala. Wiadomo, źle widzoane w towarzystwie.
Arion napisał(a):
Cytat:po prostu takie dno, jakiego swiat nie widzial...

Jasne, całkowicie się z Tobą zgadzam Smile Ale o to właśnie chodzi - gdyby to nie był taki chłam, to nikt by się nim nie zainteresował, nikt by się z niego nie śmiał i nikt nie miałby takiego ubawu przy śpiewaniu Laughing

Zgadzam się w 100 % Smile BTW - co Wy chcecie od disco polo? Przecież to jest najlepsza muza na imprezy Big Grin I nie mówcie, że nie znacie takich hitów jak "Chłop z Mazur" czy "Jesteś szalona" 8)
Stron: 1 2 3